Connect with us

7ος Όμιλος

Κάλεσμα Χρήστου Μυτιληναίου στη Θύελλα Ραφήνας

Published

on

Με τοποθέτηση του στο επίσημο σαιτ της ομάδας, ο γενικός αρχηγός της Θύελλας Ραφήνας, Χρήστος Μυτιληναίος απευθύνει κάλεσμα στο κόσμο ζητώντας να δώσει το παρών την Παρασκευή στη συνεστίαση στο ‘cafe square’ προκειμένου ο καθένας να συνδράμει και φέτος στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά, το κειμενο

“Για όλους εμάς που το καλοκαίρι σκεφτόμασταν αν θα υπάρχει ο σύλλογος που μεγαλώσαμε. Και σήμερα μετά από δύο μήνες καμαρώνουμε μια ομάδα με κράμα έμπειρων δικών μας παικτών και πολλών παιδιών από την Ακαδημία μας.

Θα θέλαμε να νιώσουμε την συμπαράσταση των φίλων μας στο ποτό της Παρασκευής στο Café Square που θα μας βοηθήσει οικονομικά, αλλά σας θέλουμε κοντά μας και στην εξέδρα την Κυριακή στον πρώτο μας αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο το φαβορί της κατηγορίας Αήττητο Σπάτων που θα βοηθήσει ηθικά τα παιδιά μας στο ξεκίνημα του ταξιδιού στον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής με τον δύσκολο στόχο της καταξίωσης και της εδραίωσης για δεύτερη συνεχόμενη σαιζόν στην πολύ απαιτητική και δύσκολη κατηγορία.

Ας κάνουμε λοιπόν πράξη το σύνθημα του πανό μας που βρίσκεται στα γήπεδα που αγωνιζόμαστε (Θύελλα στα εύκολα, Θυελλάρα στα δύσκολα).

Σας περιμένουμε με χαρά να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να νιώσουμε πιο δυνατοί και πιο ενωμένοι.

Καλή αγωνιστική χρονιά στους αθλητές και στους προπονητές μας  με υγεία και επιτυχίες.

Σας ευχαριστώ

Με τιμή

Χρήστος Μυτιληναίος

Μέλος του Δ.Σ. της αγαπημένης μας ομάδας”