Connect with us

4ος Όμιλος

Κάνουν όνειρα πλέον στον Εθνικό

Published

on

Μια ακόμα σημαντική νίκη πέτυχε ο Εθνικός, την πέμπτη συνεχόμενη  , πέτυχε ο Εθνικός την Κυριακή στα Χανιά .Με τον τρόπο αυτό απέδειξε ότι βρίσκεται σε σωστό δρόμο . Ο Θύμιος Γεωργούλης κράτησε για μια ακόμα φορά «χαμηλούς τόνους » , τονίζοντας ότι η ομάδα κοιτάζει μόνο  το επόμενο παιχνίδι.

Την προχθεσινή νίκη οι ποδοσφαιριστές  το τεχνικό τιμ  και ο Αλέξης Αγγελόπουλος την αφιέρωσαν στον αδικοχαμένο Κώστα Κατσούλη που έμενε στα Χανιά ,εκεί όπου οι Πειραιώτες σημείωσαν την Κυριακή μια ακόμα επιτυχία .

Ο ηγέτης του ποδοσφαιρικού τμήματος  στην ομιλία του το Σάββατο στο κατάμεστο  Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κατά τη διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίττας μίλησε ακόμα και για άνοδο, τονίζοντας « έχουμε καταφέρει να κάνουμε την υπέρβαση , τώρα μπορούμε ακόμα και να ανέβουμε κατηγορία »  γεγονός που τα άτομα που κατέκλυσαν το στολίδι της πόλης , το αντιμετώπισαν με μεγάλο ενθουσιασμό.

Η εκδήλωση αυτή απέδειξε ότι ο ιστορικός Εθνικός ενωμένος μπορεί να καταφέρει πολλά . Και φυσικά πρώτος στόχος είναι το γηπεδικό . Όλοι πλέον θεωρούν επιτακτική ανάγκη την κατασκευή ενός γηπέδου.

«Εκεί που βρισκόμαστε κοντά ,ξαναρχίζουμε από την αρχή» τόνισε στην ομιλία του για το θέμα του γηπέδου  ο Αλέξης Αγγελόπουλος και πρόσθεσε : «Πρέπει να βρούμε τη δύναμη να προσπεράσουμε τα προβλήματα »

  • Η γιορτή του Σαββάτου ξεπέρασε κάθε προσδοκία και απέδειξε ότι ο  Εθνικός είναι μια τεράστια δύναμη στον χώρο του ποδοσφαίρου .
  • Στο πλευρό του συλλόγου βρίσκεται και η ΕΠΣ Πειραιά . Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκ μέρους του Δ.Σ. οι Ι. Σταματάτος, Ι. Ποντίκης, Π. Λαπατάς , Ν. Παρασκευάκος .

Στην χθεσινοβραδινή  ετήσια γιορτή βραβεύσεων  της ΕΠΣ Πειραιά , τιμήθηκε ο φίλαθλος –σύμβολο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου , ο θρυλικός « Εθνικάρας» Γιάννης Μαντζουράνης