Connect with us

4ος Όμιλος

Κάρδαρης: Νωρίς για προβλέψεις

Published

on

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Τρίγλια Ραφήνας παραχώρησε ο δεξιός οπισθοφύλακας της ομάδας, Κώστα Κάρδαρης, όπου αναφέρθηκε στον αγώνα με τον ΠΑΟ Κρουσώνα, αυτόν που ακολουθεί κόντρα στον Ιάλυσο αλλά και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

Καλησπέρα Κώστα. Ακόμη μία νίκη και μάλιστα εκτός, για την ομάδα της Ραφήνας, που συνεχίζει αήττητη την πορεία της στην Γ΄ Εθνική.

Καλησπέρα. Το ματς με τον Κρουσώνα ήταν πολυ δύσκολο, όπως βέβαια και όλα τα ματς αυτού του ομίλου, γιατί οι διαφορές μεταξύ των ομάδων ειναι πολύ μικρές. Παρόλα αυτά εμείς ήμασταν πολύ καλά διαβασμένοι, ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες και εντέλει καταφέραμε να πάρουμε την νίκη.

Την Κυριακή η Tριγλία αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Ιάλυσο Ρόδου, Μία πολύ δυνατή ομάδα, από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας με τον Ιάλυσο θεωρώ ότι θα ειναι ίσως και το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής. Παίζουν δύο πολύ καλές ομάδες. Εξάλλου αυτό το λέει και η βαθμολογία τους. Εμείς όμως, όπως και σε κάθε αγώνα, θα πάμε μόνο για τη νίκη.

Ποιες ομάδες βλέπεις να πρωταγωνιστήσουν έως το τέλος του πρωταθλήματος και ποιος μπορεί τελικά να είναι ο πρωταθλητής;

Νομίζω ότι ειναι πολύ νωρίς για προβλέψεις αναφορικά με τον πρωταθλητή. Είμαστε ακόμα στο μισό του πρώτου γύρου και μέσα σε μία δύο αγωνιστικές, μπορεί να ανατραπεί ολη η βαθμολογία. Βέβαια στο τέλος πιστεύω, οτι τρεις με τέσσερις ομάδες, θα ξεφύγουν και θα είναι πολύ κοντά η μία με την άλλη.

Θα μας πεις κάτι για τον κόσμο της Τριγλίας, ενόψει και του αγώνα με τον Ιάλυσο;

Χαίρομαι ιδιαίτερα που κάθε αγωνιστική έρχεται όλο και περισσότερος κόσμος στο γήπεδο, οχι μονο στους εντός αλλά μας ακολουθεί και στους εκτός έδρας αγώνες. Όσο για την Κυριακή με τον Ιάλυσο, θα θέλαμε περισσότερο απο ποτέ τον κόσμο στο πλάϊ μας. Παίζουμε με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο που μέχρι πριν δύο αγωνιστικες ήταν πρώτος και αήττητος. Πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, που θα αξίζει να το δει όλη η Ραφήνα.