Connect with us

4ος Όμιλος

Κάτοικοι Ηρακλείου Ιωσήπου, Δράμπαλης και Νικολακόπουλος

Published

on

Η διοίκηση της Α.Ε. Ηρακλείου συνεχίζει τον προγραμματισμό της ομάδας ενισχύοντας καθημερινά το έμψυχο δυναμικό του συλλόγου έχοντας ως σκοπό ο Γιώργος Αρχοντάκης να έχει όσο το δυνατόν περισσότερες λύσεις. Στο πλαίσιο αυτό, το σωματείο των βορείων προαστίων ήρθε σε συμφωνία με τους τερματοφύλακες Σταύρο Ιωσήπου, Κώστα Δράμπαλη και τον μεσοαμυντικό, Μιχάλη Νικολακόπουλο.

Ο Σταύρος Ιωσήπου είναι 25 χρονών και την περασμένη σεζόν άνηκε στο δυναμικό της Α.Ε. Κηφισιάς, ενώ παράλληλα έχει αγωνιστεί και στην Ρουμάνικη Τούρνου Σέβεριν.

Όσον αφορά στον Δράμπαλη, πρόκειται για 31χρονο πορτιέρο με θητεία σε Καλλιθέα, Θήβα, Αίαντα Σαλαμίνας, Πεύκη ενώ την περσινή σεζόν υπερασπίστηκε την εστία της Αγίας Παρασκευής.

Τέλος, ο Νικολακόπουλος είναι 21 χρονών και εξαργύρωσε την καταπληκτική σεζόν που πραγματοποίησε πέρυσι με τη φανέλα του Αστέρα Βάρης. Πέρα από το σύλλογο της Ανατολικής Αττικής, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ηρακλείου έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ιωνικό και στα τμήματα υποδομής του Ατρομήτου Αθηνών.