Connect with us

7ος Όμιλος

Καθάρισε νωρίς ο ΠΑΟ Ρουφ, 3-1 τον Αρη Σκάλας

Published

on

Μπαίνοντας πολύ δυνατά στο ματς και πετυχαίνοντας τρία γκολ στα πρώτα 20 λεπτά ο ΠΑΟ Ρουφ νίκησε με 3-1 τον Αρη Σκάλας και επέστρεψε με τον καλύτερο τρόπο στο πρωτάθλημα.

Ετσι έφτασε τους 9 βαθμούς και προσπέρασε τον σημερινό αντίπαλο του που έμεινε στους 7.

Μόλις στο 3΄ο Τσαφταρίδης με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0. Στο 19΄ο Βενάρδος σέντραρε από δεξιά, ο Νιτσάκης σούταρε, με τον Ρηγάκο να αποκρούει αρχικά, αλλά ο Τσιάβος στην επαναφορά με σουτ έκανε το 2-0. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, στο 20΄ο Τσαφταρίδης με εκπληκτική μπαλιά βρήκε τον Νιτσάκη που μπήκε στην π[εριοχή και με άψογο πλασέ έκανε το 3-0.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 75΄όταν ο Ξιφαράς με ωραίο φαλτσαριστό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Κουνάδης, Νομικός, Δημακάκος, Βοσνακίδης, Σαχσανίδης, Τύρπος, Βενάρδος, Μπιταξής (60΄Ανδρίκος), Τσιάβος (36′ λ.τ. Γεωργουδάκης), Τσαφταρίδης (87΄Ζευκιλής) Νιτσάκης.

ΑΡΗΣ ΣΚΑΛΑΣ: Ρηγάκος, Λεϊμονίτης, Χρήστου, Μπριλάκης (65΄Παπαγεωργίου), Κολλάτος (58΄Εμέκα), Σαραντόπουλος (70΄Ξιφαράς), Μανωλάκος, Σταυρόπουλος (58΄Πάτσης), Ζορμπάς (65΄Παναγιωτάκος Π.) Γουώρντεν, Σταμόγιαννος.