Connect with us

slideshow

«Καθάρισε» στο 87′ ο Ντεντόπουλος για Νέα Ιωνία

Published

on

Ματς για γερά νεύρα είχαμε στην Ηλιούπολη, εκεί όπου η Νέα Ιωνία με το τέρμα του Ντεντόπουλου στο 87′ «απέδρασε» με τη νίκη από την έδρα του Χαραυγιακού με 3-2. Το πρώτο ημίχρονο είχε ελάχιστες φάσες μπροστά από τις δύο εστίες, με τα δύο σωματεία να προσπαθούν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους στην αναμέτρηση. Η ομάδα του Τάσου Τασιόπουλου ήταν ελαφρώς καλύτερη και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο 19′, αλλά το σουτ του Μουστάκη χτύπησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Μουσιάρη. Στο δεύτερο μέρος ήταν σαν να βλέπαμε κάποιο άλλο παιχνίδι αφού σημειώθηκαν πέντε γκολ, ενώ οι φάσεις μπροστά από τα δύο τέρματα εναλλάσσονταν η μία μετά την άλλη! Στο 54′ η Νέα Ιωνία βρέθηκε μπροστά στο σκορ με το σουτ του Νησαριώτη που επιχείρησε λίγο έξω από την περιοχή και στο 58′ ο Όγκμποε έχασε τεράστια ευκαιρία να σκοράρει, αλλά ο Μουσιάρης τον νίκησε στο τετ-α-τετ.

 

«Ξύπνησε» με Νικόλα ο Χαραυγιακός

 

Αντί λοιπόν ο Όγκμποε να κάνει το 0-2, στην αμέσως επόμενη φάση και στο 59′ ο Νικόλας βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Ραχιώτη και με παροιμιώδη ψυχραιμία έκανε το 1-1, δίνοντας έτσι «φωτιά» στην συνάντηση. Η είσοδος του επιθετικού των γηπεδούχων στο 56′ έδωσε άλλη πνοή στον Χαραυγιακό και πραγματικά είναι απορίας άξιων πως αυτός ο παίκτης δεν ξεκινάει τόσο καιρό βασικός και στα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Η απάντηση της Νέας Ιωνίας ήταν όμως άμεση και στο 62′ ο Μουστάκης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έκανε το 2-1 για τους «κιτρινόμαυρους». Στο 65′ ο Μπρούνο έχασε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Όγκμποε στο αμέσως επόμενο λεπτό. Στο 69’ο Καραμέρης έκανε χέρι μέσα στην περιοχή και έτσι έδωσε την ευκαιρία στον Καρζή να κάνει το 2-2 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 70′, αποδεικνύοντας πως οι «νερατζούρι» δεν θα κατέθεταν τα «όπλα» έτσι εύκολα. Στο 75′, φοβερή προσπάθεια του Μπρούνο, αλλά το σουτ που επιχείρησε από πλάγια θέση και ελάχιστα μέτρα έξω από την μικρή περιοχή έφυγε παράλληλα από την εστία του Ραχιώτη. Αν και ο Βραζιλιάνος ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Χαραυγιακού, εν τούτοις έκανε τελικά το λάθος και έδωσε ένα αχρείαστο φάουλ στους φιλοξενούμενους ανάμεσα στην γωνία της μεγάλης περιοχής και της γραμμής του πλαγίου. Έτσι, στο 87′ και με την «γλυκιά» εκτέλεση φάουλ του Μουστάκη, ο συνήθης «ύποπτος» Ντεντόπουλος ήταν εκεί που έπρεπε και με κεφαλιά έγραψε το τελικό 2-3.Καλή η διαιτησία των Καλογερόπουλου, Φωτόπουλου και Τσιλιπάνου.

 

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Μουσιάρης, Ντότσικας, Παπαδημητρίου, Μπρούνο, Μπιρμπίλης, Τσούγκος, Γάγγος(56′ Νικόλας), Κουντουριώτης(46′ Τσαφταρίδης), Ράμμος, Τζαννέτος, Καρζής

 

Ν. ΙΩΝΙΑ: Ραχιώτης, Χρόνης, Καραβίδας, Μπιρμπίλι, Νταϊφώτης, Μουστάκης, Κορφιάς(46′ Εμμάνογλου), Καραμέρης, Νησαριώτης, Βάσος(76′ Σαγάνας), Όγκμποε(66′ Ντεντόπουλος)

 

Κωνσταντίνος Ράπτης(kraptis1449@hotmail.com)

foto sportifico.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply