Connect with us

slideshow

Καθάρισε 2-0 ο Εθνικός Αστέρας τον Φωκικό (φώτο)

Ανώτερος ο Αστέρας

Published

on

Σε αναβληθέντα μάτς της 1ης αγωνιστικής ο Εθνικός Αστέρας επικράτησε στην Καισαριανή του Φωκικού με 2-0. Οι παίκτες του Πέτρου Δημητρίου κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και επικράτησαν δίκαια. Αντίθετα ο νεοφώτιστος Φωκικός προσπάθησε για κάτι καλό αλλά υπέκυψε στην ανωτερότητα των γηπεδούχων.

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ

Στο 6′ ο Χαικάλης απο κοντά αστόχησε. Στην συνέχεια 9′ κόρνερ του Σκαρτσίλα η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι στην επαναφορά ο Χωριανόπουλος σημάδεψε και πάλι το δοκάρι η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Λαμπρόπουλο που απο ευνοική θέση σούταρε άουτ. Στο 29′ ο Σκαρτσίλας έδωσε την ασίστ στον Χαικάλη το σούτ του τελευταίου κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα 31′ ο Παληγεώργος τροφοδότησε τον Σκαρτσίλα που με διαγώνιο σούτ πέτυχε το 1-0. Στο 49′ ο Χωριανόπουλος με ένα ξερό σούτ απο την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα να κτυπήσει πρώτα στο δοκάρι και στα δίχτυα του Βαλσαμάκη 2-0. Στο 86′ δυνατό φάουλ του Σκαρτσίλα πέρασε ξυστά άουτ απο το αριστερό κάθετο δοκάρι του Βαλσαμάκη.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παναγιωτόπουλος (Αιτ/νίας) ΒΟΗΘΟΙ:Ασημάκης-Χουλιάρας(Αιτ/νίας) 4ος: Αποστολόπουλος(Ηλείας). Κίτρινες: Νάστος 25′ Βαβάτσικος 47’Κωστόπουλος 57′

 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ(προπονητής Πέτρος Δημητρίου):

Παναγιωτόπουλος, Παπαθανασίου, Πασκούλεφ, Παντιδός, Λαμπρόπουλος, Παληγεώργος, Νάστος, Χωριανόπουλος(90+2 Αδαμάκης), Χαικάλης(73’Χανιώτης),Πασάς(83’Μιχελής), Σκαρτσίλας.

ΠΑΓΚΟΣ: Γκούσεβ, Μιχελής,Μαστρογιάννης, Χανιώτης,Δάρρας,Αδαμάκης,

JAKOUBI.

ΦΩΚΙΚΟΣ(προπονητής Μιχάλης Κασάπης):

Βαλσαμάκης,Χαλούλος, Δημήτρης, Δημητρίου, Κωστόπουλος, Σιακκάς, Σκαρίμπας, Δήμας(46’Βαβάτσικος), Στόικος, Καλέργης(70’Φροξύλιας),Νικολίτσης.

ΠΑΓΚΟΣ: Χαχαλής,Φροξύλιας, Βαβάτσικος, Κουρέλης, Φαρμάκης,Σορώτος,Τάμπαξης.

ΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ

Στις κερκίδες του γηπέδου της Καισαριανής βρέθηκαν περίπου 500 φίλαθλοι μεταξύ αυτών ο Βασίλης Τσιάρτας,ο Δημόπουλος(Φούκος), ο Θύμιος Γεωργούλης, ο Τόνι Σαβέφσκι, ο Βαγγέλης Γούτης, ο Μίλτος Γκόφας κ.α.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

ΠΕΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ(Προπονητής Ε.Α) <<Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί έχουμε κάνει μια πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια,και είναι εδώ και τρεις εβδομάδες που η ομάδα πάει απο νίκη σε νίκη με αρκετά προβλήματα,αγωνιστικά και οικονομικά.

Στα τέσσερα μάτς μαζί με το κύπελλο έχουμε διαδοχικά νίκες με 2-0. Είχαμε μια πάρα πολύ καλή παρουσία και αυτή προσπαθούμε να περάσουμε στα παιδιά και στον κόσμο να μένει ικανοποιημένος.

Βέβαια ο αγωνιστικός χώρος δεν μας βοηθάει. Δώσαμε ότι καλύτερο είχαμε στο μάτς βάλαμε λίγο εαυτούς και η ομάδα αγωνίστηκε χωρίς έξι βασικά στελέχη(Καρατζάς,Γκίτκος, Αντονι,Καούνος,Γουσούλης,Ζαρογιάννης) παίκτες οι οποίοι είναι μονάδες και αυτό με ικανοποιεί.

Εχουμε στόχο κάθε κυριακή να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο να ικανοποιούμε τον κόσμο και να μένουν ικανοποιημένοι με την παρουσία μας.

Είνασταν κουρασμένοι απο τα συνεχόμενα παιχνίδια Κυριακή-Τετάρτη. Μας βοήθησε η τύχη στο δεύτερο γκόλ και πετύχαμε το απόλυτο. Προσπαθήσαμε να κάνουμε την επαγγελματική νίκη να κάνουμε άλλο ένα τρίτο γκόλ και με βασική προυπόθεση να διατηρήσουμε το σκόρ.

Μας βοήθησε πολύ ο αντίπαλος. Ηταν μια ομάδα τεχνική που προσπαθούσε να παίξει ποδόσφαιρο.

Είμαστε όλη η ομάδα μια οικογένεια μια γροθειά και μαρτυρίας του κόσμου ότι παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η ικανοποιησή η δική μου.

Στγχαρητήρια στον Φωκικό και στον συνάδελφό μου να πετύχουν τον στόχο του και να έχουν καλή συνέχεια>>.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΣΑΠΗΣ(προπονητής Φωκκού)<<Θα δώσω συγχαρητήρια στον συνάδελφο για τη νίκη της ομάδα του και τον Εθνικό Αστέρα. Ηταν μια δίκαιη νίκη για την ομάδα του.

Εμείς δεν μπήκαμε καθόλου στο παιχνίδι. Παρόλο αν εξαιρέσουμε τα πρώτα 30′ που είχε πίεση ο αντίπαλος σε εμάς με πολλα ατομικά λάθη δεχτήκαμε γκόλ.

Πήγαμε στο ημίχρονο, δεν μας βοήθησε ο αγωνιστικός χώρος γιατί είμαστε τεχνική ομάδα. Το ίδιο και ο αντίπαλος. Αυτά τα γήπεδα είναι μείον για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τι να κάνουμε αυτά έχουμε αυτά παίζουμε.

Προσπαθήσαμε να τελειώσουμε το μάτς και εκεί που αρχίζει το β’ημίχρονο δεχτήκαμε ένα δεύτερο γκόλ,και πιστεύω τελείωσε το μάτς. Πιέσαμε στην συνέχεια να πετύχουμε καποιο γκόλ να μπούμε ξανά στο παιχνίδι αλλά δεν τα καταφέραμε. Ευχομαι καλή συνέχεια στον Εθνικό Αστέρα>>.

Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply