Connect with us

slideshow

Και επίσημα Αρζένης στον Ίκαρο Καλλιθέας

Published

on

Την πρόσληψη του Κώστα Αρζένη στην τεχνική ηγεσία  ανακοίνωσε και επίσημα ο σύλλογος του Ίκαρου Καλλιθέας . Αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση:

Η Διοίκηση του Ικάρου Καλλιθέας – Νέου Φαλήρου ανακοινώνει την πρόσληψη του Κώστα Αρζένη για την θέση του προπονητή της ομάδας.Ο Κώστας Αρζένης σαν ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί  στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού,ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΠΑΕ Χαλκίδα,ΠΑΕ Χαιδάρι,ΠΑΕ ΕΑΡ, Χαλκηδόνα,Ποσειδώνας Γλυφάδας,ΑΣ Σούρμενα, Χαραυγιακό. Σαν προπονητής έχει δουλέψει με πολύ μεγάλη επιτυχία στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού,στις Ακαδημίες του ΑΟ Χαιδαρίου, στον ΑΟ Χαιδάρι και στον Θρίαμβο Αθηνών -Δαφνης. Επίσης υπήρξε σκάουτερ της ΠΑΕ Ρόδου.
Ο Κώστας Αρζένης θα αναλάβει να ολοκληρώσει ένα φιλόδοξο 3ετές πρόγραμμα ολικής αναδιοργάνωσης του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα και την εκ βάθρων λειτουργική ανανέωση της φιλοσοφίας των Ακαδημιών. Στα καθήκοντά του σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα θα συμπεριληφθεί η Τεχνική διέυθυνση του συλλόγου σε συνεργασία με νέους ανθρώπους που θα τον πλαισιώσουν και θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.
Η Εμπειρία, η διάθεση, η εργατικότητα,η αγάπη του Κώστα για το αντικείμενο,και η μεγάλη του φιλοδοξία είναι εγγύηση επιτυχίας για το μέλλον του συλλόγου. Οι παράγοντες αυτοί σε συνδυασμό με το εξαιρετικό σε ποιότητα ρόστερ της ομάδας και την δυνατότητα περαιτέρω ενίσχυσης, όπου και αν είναι αναγκαίο, αποτελούν το πιο αισιόδοξο μήνυμα και την αφετηρία για ένα νέο πραγματικά ξεκίνημα. Η ομάδα μπορεί να παίξει και όμορφο ποδόσφαιρο που θα ευχαριστεί τους πάντες , ποδοσφαιριστές Διοίκηση και φιλάθλους της ομάδας. Αυτό λέγεται για μας επιτυχία καθώς δεν είναι θέσφατο και αυτοσκοπός ούτε ο τίτλος ούτε η άνοδος.
Με σωστό τρόπο λειτουργίας, ορθολογιστική σκέψη, πολύ δουλειά και προγραμματισμό, λιγο νωρίτερα λίγο αργότερα όταν ωριμάσουν οι συνθήκες  θα γίνει πραγματικότητα αυτό που ονειρευόμαστε. Αλλωστε δεν μπορείς να είσαι σίγουρος και για τίποτε στο ποδόσφαιρο όσο καλό προγραμματισμό και να έχεις κάνει σε στελέχωση ποδοσφαιριστών όπως φάνηκε και από τον αποκλεισμό της ομάδας από το κύπελλο.
Καλωσορίζουμε τον Κώστα στην μεγάλη οικογένεια του Ικάρου και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply