Connect with us

4ος Όμιλος

Και τώρα Ατσαλένιος για την Προοδευτική

Published

on

Δεν ασχολούνται πλέον στην Προοδευτική με το παιχνίδι της Ρόδου και το αφήνουν πίσω . Πλέον κοιτάζουν τον εντός έδρας αγώνα με τον Ατσαλένιο τον οποίο θεωρούν  κομβικής σημασίας για τη συνέχεια .

Χαρακτηριστικά ο συνεργάτης του Πάρη Ανδράλα στην τεχνική ηγεσία Βασίλης Σπέρτος δήλωσε:

« Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή . Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις μας και να αποδείξουμε ότι δεν είναι τυχαία η πορεία μας . Ευχαριστούμε τον κόσμο για την συμπαράσταση του και τον θέλουμε πάντα κοντά μας »

  • 4 κάρτες συμπλήρωσε ο Ζελέκου και θα απουσιάσει από τον αγώνα της Κυριακής.
  • Σε πρόγραμμα προπονήσεων μπήκε και πάλι ο Γκαϊδατζής που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε.
  • Τις φυλακές Κορυδαλλού επισκέφτηκαν χθες οι βετεράνοι της Προοδευτικής και έδωσαν αγώνα με τους κρατούμενους στα πλαίσια των εκδηλώσεων από την συμπλήρωση των 90 χρόνων από την ίδρυση της ομάδας.
  • Παραιτήθηκε για λόγους υγείας ο πρόεδρος των βετεράνων της Προοδευτικής Γιώργος Σκριβάνος που ευχαριστεί όλους για την μέχρι τώρα συνεργασία.
  • Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του θα κόψει το τμήμα ακαδημιών της Προοδευτικής την προσεχή Παρασκευή 17/2 και ώρα 20.00 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κορυδαλλού «Μελίνα Μερκούρη» αίθουσα « Πλειάδες».

Θα τιμηθούν ο πρόεδρος της Προοδευτικής Νίκος Λεμονής, ο αρχηγός της ομάδας Παναγιώτης Ζίζηλας, ο γιατρός Κωνσταντίνος Νικητόπουλος, ο βετεράνος άσος Μιχάλης Χατζηαθανασίου, ο  Ντίνος Ανδρακάκος  για την προσφορά του στο τμήμα ακαδημιών του συλλόγου και ο υπογράφων.