Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Καλή χρονιά με…Βύρη στον Περαμαϊκό

Published

on

Από το γραφείο τύπου του Περαμαϊκού λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Συνήθως τις γιορτινές ημέρες συνηθίζεται να δίνουμε δώρα. Έτσι η διοίκηση του Περαμαϊκού, έκανε το καλύτερο δώρο στην ομάδα, στον προπονητή και στους φιλάθλους προχωρώντας σε συμφωνία με τον Παύλο Βύρη!

Ο 24χρονος που μέχρι τώρα αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής με τη φανέλα του Αίαντα Σαλαμίνας, έρχεται για να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη γραμμή κρούσης του Περαμαϊκού στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη μεταγραφή έχει για πολλούς λόγους ιδιαίτερη αξία. Ένας από αυτούς είναι ότι ο Βύρης που μπορεί να αγωνισθεί τόσο ως σέντερ φορ αλλά και ως μεσοεπιθετικος και εξτρεμ, κατάγεται από τη πόλη του Περάματος, γεγονός που δείχνει ξανα ότι η διοίκηση του συλλόγου, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της περιοχής στο ρόστερ.
Παρα το νεαρό της ηλικίας του, ο Βύρης έχει παραστάσεις από υψηλές κατηγορίες (Β εθνική με τον Αχαρναϊκό), Ερμή Κορυδαλλού, Προοδευτική αλλά και συμμετοχές στην Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου σαλας και στην Εθνικής Ελλάδος beach soccer!”