Connect with us

7ος Όμιλος

Καλλιθέα-Θύελλα 0-0

Published

on

Με τον βαθμό της ισοπαλίας 0-0 κόντρα στην Καλλιθέα που της αφήνει γλυκόπικρη γεύση επιστρέφει στη Σαντορίνη η Θύελλα Καμαρίου.

Η ομάδα από το Καμάρι, παίζοντας έξυπνο ποδόσφαιρο στην ιστορική Λεωφόρο, έλεγξε απόλυτα τον ρυθμό του αγώνα απέναντι σε μία έμπειρη ομάδα που έχει κοινούς στόχους, έχοντας μάλιστα την ευκαιρία του αγώνα για να φύγει με το τρίποντο, όταν σουτ του Ζανελάρι στο 68΄κατέληξε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Λαδά.

Η ροή του αγώνα, όπως δημοσιεύθηκε στο επίσημο σάιτ της Θύελλας Καμαρίου:

Το πρώτο ημίχρονο κύλισε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να επιβάλουν τον ρυθμό τους.

Στο 32ο λεπτό ο Ζανελάρι βγήκε στη πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων και πλάσαρε με τον Λαδά να τον σταματάει, στην πρώτη καλή στιγμή του ημιχρόνου ενώ στο 35′ ο Ευαγγέλου σε μια σέντρα σουτ δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Ανδριόλα.

Το ημίχρονο έκλεισε με ένα ακόμη ακίνδυνο σουτ των τυπικά γηπεδούχων.

Στην επανάληψη ο ρυθμός άλλαξε μιας και οι δύο ομάδες παρουσίασαν ένα διαφορετικό πρόσωπο και την διάθεση να δημιουργήσουν με τους γηπεδούχους να απειλούν με τους Κιμπαλούλα και Μακρυγιάννη στο 60ο και 63ο λεπτό αντίστοιχα με τον Ανδριόλα να δηλώνει παρών.

Παρ’ όλα αυτά την σημαντικότερη στιγμή στο παιχνίδι δημιούργησε η ομάδα μας στο 68′ όταν ο Ζανελάρι έκλεψε έξω από την περιοχή και πλάσαρε με την μπάλα να σταματά στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Λαδά.

Όσο περνούσε η ώρα οι γηπεδούχοι πίεζαν όλο και περισσότερο για κάποιο τέρμα με την ομάδα μας να αμύνεται και να ψάχνει το γκολ στις αντεπιθέσεις χωρίς όμως να αλλάξει κάτι μέχρι το τελικό αποτέλεσμα.

Με τον βαθμό ατη Λεωφόρο, η Θύελλα Καμαρίου έφτασε τους 11 βαθμούς, ισοβαθμώντας με τον Άγιο Ιερόθεο και τον ΑΟ Χαλκίδας.

Μετά από δύο συνεχόμενους εκτός έδρας αγώνες, την επόμενη αγωνιστική, η Θύελλα Καμαρίου υποδέχεται την Κόρινθο.

Το ευχαριστώ της Θύελλας Καμαρίου:

«To Δ.Σ. της ομάδας μας ευχαριστεί από καρδιάς τους φίλους της ομάδας μας που ταξίδεψαν από την Σαντορίνη για να στηρίξουν την ομάδα μας καθώς και τους κατοίκους Αθηνών που πήγαν στο γήπεδο για να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των παιχτών μας».

Διαιτητική τριάδα: Ρούσσος, Κυριακόπουλος-Παπαδόπουλος (Κορινθίας, Ανατολικής Αττικής-Κιλκίς)

Συνθέσεις:

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Λαδάς, Βασιλείου, Ευαγγέλου, Νικολακάκης, Τσώνης, Μάκος, Κιμπαλούλα, Καντέ, Σοφιάνης (75′ Βασιλειάδης), Μακρυγιάννης (80′ Χρήστου), Χαρίτος (57′ Μηλιός)

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Κώστας Μιχάλης): Ανδριόλας, Λυγνός, Σπανός, Μαντούσης, Ρέτζο, Φίλων, Ερρίκος (91′ Βλαβιανός), Σιμιτσής (86′ λ. τρ. Δαβιλάς), Αργυρίου, Ζανελάρι (75′ Μαυρομάτης), Γατσέλος (81′ Τσέπα).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply