Connect with us

7ος Όμιλος

Καλλιθέα: Κάλεσμα στον κόσμο από Μητσόπουλο και ευχαριστίες σε Παναθηναϊκό

Published

on

Μέσω δελτίο τύπου, η Καλλιθέα, έκανε γνωστές τις δηλώσεις που παραχώρησε ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Γιάννης Μητσόπουλος για το κυριακάτικο ματς με την Θύελλα Καμαρίου (12.00 γήπεδο Λεωφόρου Αλεξάνδρας), αλλά και τις ευχαριστίες προς τον Παναθηναϊκό για την παραχώρηση του γηπέδου για τη διεξαγωγή του αγώνα.

Αναλυτικά, το κείμενο:

Ο Γενικός Αρχηγός της Καλλιθέας, Γιάννης Μητσόπουλος, πραγματοποίησε δηλώσεις εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με την Θύελλα Καμαρίου.

«Η Καλλιθέα δυστυχώς – μέχρι στιγμής – δεν έχει καταφέρει να γευτεί τη χαρά της νίκης στο πρωτάθλημα, το οποίο έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την αγωνιστική κατάσταση και την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα μας στο «χορτάρι», που αγώνα με τον αγώνα γίνεται και καλύτερη.

Όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Καλλιθέας, πιστεύουμε ότι η βαθμολογική θέση που βρίσκεται η ομάδα μας, δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική της δυναμική και είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτό σύντομα θα αλλάξει.

Οι ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι είναι στην πλειονότητά τους νεαροί, είναι «διψασμένοι» για διάκριση, θέλουν να κατακτήσουν νίκες και να φτάσουν την ομάδα εκεί που πραγματικά ανήκει.

Την Κυριακή έχουμε έναν σημαντικό αγώνα απέναντι στην Θύελλα Καμαρίου και θέλουμε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας να είναι δίπλα μας όπως κάθε φορά, να έρθει στο «γήπεδο της Λεωφόρου», να δημιουργήσει μία όμορφη ατμόσφαιρα και να δείξει για ακόμη μια φορά την αγάπη του για τον σύλλογο».

Η Διοίκηση της Καλλιθέας θέλει να ευχαριστήσει την διοίκηση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου για την άψογη συνεργασία και για την παραχώρηση του Γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», για την διεξαγωγή της αναμέτρησης με τη Θύελλα Καμαρίου.

Επίσης, ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό ότι η αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής, Καλλιθέα – Θύελλα Καμαρίου, θα διεξαχθεί την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018, με ώρα έναρξης στις 12:00, στο Γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Για τις ανάγκες των φιλάθλων μας θα λειτουργήσει η Θύρα 2 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαϊδης», η είσοδος της οποίας είναι από την πλευρά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.