Connect with us

4ος Όμιλος

Καλογέρης στην Κηφισιά

Published

on

Προπονητή μπορεί να μην βρήκε ώστε να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε στην τεχνική ηγεσία μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Παπασπύρου, ωστόσο, η Κηφισιά συνεχίζεται την στελέχωση του έμψυχου δυναμικού με ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν την κατηγορία. Στο πλαίσιο αυτό, για λογαριασμό της ομάδας των βορείων προαστίων θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής ο Αινείας Καλογερής αφού ήρθε σε συμφωνία με τους κυανόλευκους. Το νέο απόκτημα του Αθηναϊκού σωματείου αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Σπάρτη, ενώ έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Ολυμπιακό Χερσονήσου, Θήβα και Αστέρα Μαγούλας. Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Η ΑΕ Κηφισιάς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αινεία Καλογέρη. Ο 25χρόνος (9/11/1990) αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με την ομάδα της Σπάρτης.

Ο χαρισματικός μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε από την ΑΕΚ (το καλοκαίρι του 2012)με υψηλές προσδοκίες από πλευράς «κιτρινόμαυρων», αλλά στην πορεία οι ατυχίες με τους συνεχείς τραυματισμούς αποτέλεσαν ανασταλτικό παράγοντα στην προσπάθειά του να καθιερωθεί στην Ένωση και το 2014 υπέγραψε στον Παναργειακό. Ο Καλογέρης έχει περάσει ακόμα από Ολυμπιακό Χερσονήσου, Θήβα και Αστέρα Μαγούλας. Στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν αποτέλεσε βασικό στέλεχος της Σπάρτης, που πρωταγωνιστεί στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕ Κηφισιάς και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας.