Connect with us

4ος Όμιλος

Καλογιάννης: ““To 100% κάθε Κυριακή”

Published

on

Τις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της ομάδας, πραγματοποίησε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου, Παναγιώτης Καλογιάννης.

Ο ακραίος  επιθετικός των «Ροσονέρι» αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια  στον Πρόεδρο της ομάδας, Αντώνη Αραβαντινό, του οποίου η προσέγγιση,όπως και του προπονητή Βασίλη Σπάθα ,έπαιξαν σπουδαίο ρόλο στην απόφαση του, ενώ χαρακτήρισε το γήπεδο φανταστικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

 

Οι πρώτες του εντυπώσεις: Oλα είναι πολύ όμορφα. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στο Κερατσίνι τη νέα χρονιά.  Το γήπεδο είναι φανταστικό  και εύχομαι ότι καλύτερο στην ομάδα και στους μελλοντικούς μου συμπαίκτες.

 

Η πρώτη του σκέψη μετά την πρόταση που του έγινε: Μίλησα με τους κ.κ Σπάθα και Αραβαντινό και  η αλήθεια είναι ότι δεν άργησα να  συμφωνήσω. Με προσέγγισαν πολύ όμορφα  και με έπεισαν πολύ γρήγορα για το Project.

Ο λόγος που ήρθε στην ομάδα: Ο τρόπος προσέγγισης προς το πρόσωπο μου από  τον Πρόεδρο και τον προπονητή έπαιξαν σημαντικό ρόλο. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω  όλους για την εμπιστοσύνη που μου δείξανε  για τη νέα σεζόν και αυτό νομίζω τα λέει όλα.  Ο κος Αραβαντινός έδειξε ότι είναι κύριος στη συμφωνία του και αυτό που αντίκρισα, όντως ίσχυε στο 100%.

Η υπόσχεση στον κόσμο της ομάδας:  Κάθε Κυριακή θα δίνω το 100% για να μπορέσει να πετύχει η ομάδα τους της.