Connect with us

4ος Όμιλος

Καλοπήτας: Συγχαρητήρια στους παίκτες μου

Published

on

Ικανοποιημένος από τη νίκη που πέτυχε  ομάδα του κόντρα στην Επισκοπή με την οποία οι Ραφηνιώτες μείωσαν τη διαφορά τους από την κορυφή στους δυο βαθμούς παρουσιάστηκε ο τεχνικός των κιτρινόμαυρων, Ηλίας Καλοπήτας. Χαρακτηριστικές, είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε όπου και τόνισε:
«Κατ’ αρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Επισκοπή και θα μπορούσα να πω ότι μας δυσκόλεψε πολύ. Επίσης, εμείς δυσκολευτήκαμε και με το γήπεδο γιατί είναι μεγάλο κι έχει χόρτο ενώ εμείς αγωνιζόμαστε σε πλαστικό.

Στο α’ ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες όπως και η Επισκοπή. Στο β’ ημίχρονο πήραμε την απόφαση να αμυνθούμε στο δικό μας μισό του γηπέδου. Νομίζω ότι τα καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό. Είναι πολύ σημαντική η νίκη που πετύχαμε. Σαφώς και είχαμε την τύχη μαζί μας αλλά ο παράγοντας «τύχη»,  ήταν αυτός που μας στέρησε τη νίκη την προηγούμενη εβδομάδα (σ.σ. με Ιάλυσο 2-2) καθώς δικαιούμασταν το τρίποντο. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου κι εύχομαι καλή τύχη στην Επισκοπή».