Connect with us

4ος Όμιλος

Καλοπήτας: ‘Αποκτάμε χαρακτήρα σαν ομάδα’

Published

on

Μπορεί να μην ικανοποίησε με την απόδοση της ωστόσο σημασία σε ένα πρωτάθλημα που υποβιβάζονται σχεδόν οι μισές ομάδες σημασία έχει η νίκη. Η Τριγλία κατάφερε να αποδράσει με το διπλό από την Γλυφάδα δίνοντας συνέχεια στην ανοδική της πορεία. Παρ’ όλα αυτά ο τεχνικός των κιτρινομαυρων, Ηλίας Καλοπήτας, κράτησε χαμηλά τους τόνους τονίζοντας αμέσως μετά το ματς τα εξής: Δεν πραγματοποιήσαμε καλή εμφάνιση κυρίως στο β’ ημίχρονο. Κάναμε πολλά ατομικά λάθη με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν κάποιες σημαντικές ευκαιρίες για τον αντίπαλο. Αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα και από τη στιγμή που κατορθώσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς χωρίς να πιάσουμε καλή απόδοση αυτό κάνει μεγαλύτερη τη νίκη μας. Η ομάδα μας αποκτάει χαρακτήρα’.

Στη συνέχεια ο ικανότατος προπονητής απάντησε τα εξής ερωτήματα

Παρότι σε αρκετά ματς δεν είστε το φαβορί είναι επιλογή σας να παίζετε τόσο επιθετικό ποδόσφαιρο; 

Εμένα αυτή είναι η νοοτροπία μου σαν προπονητής σε οποιαδήποτε ομάδα και εάν εργάζομαι. Νομίζω ότι αυτό συμβαίνει και στην Τρίγλια

Που θεωρείτε ότι οφείλετε η καταπληκτική σας πορεία;

Στην επιλογή προσώπων που έγινε από το καλοκαίρι, αλλά και στο γεγονός ότι υπάρχει διοικητική ηρεμία αφού οι άνθρωποι της ομάδας κάνουν τα πάντα ώστε να εξασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Σε σχέση με πέρυσι πως κρίνεται το φετινό πρωτάθλημα;

Το πρωτάθλημα είναι πολύ πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με πέρυσι όπου το επίπεδο ήταν χαμηλό. Φέτος αρκετές ομάδες διεκδικούν με αξιώσεις την παραμονή έχοντας επενδύσει αρκετά και σίγουρα αυτό το δείχνουν από τα αποτελέσματα που έχουν σημειωθεί. Εάν εξαιρέσουμε τον ΟΦΗ που έχει κερδίσει εύκολα στην έδρα του κάποια ματς δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι για κάποια ομάδα.