Connect with us

4ος Όμιλος

Καλοπήτας: Δεν είμαι αρμόδιος για να ορίσω τους στόχους

Published

on

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της Τρίγλιας Ραφήνας μετά τη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ. Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση αναφέρθηκε με δηλώσεις ο τεχνικός των κιτρινόμαυρων, Ηλίας Καλοπήτας, ο οποίος τόνισε:«Ο κ. Γκουλής είπε ότι όλες οι ομάδες θέλουν να κερδίσουν τον ΟΦΗ. Το ίδιο θέλαμε και εμείς. Ξέρουμε τι σημαίνει ΟΦΗ και δώσαμε στους παίκτες μας να καταλάβουν την σημασία του αγώνα. Ξέραμε ότι ο ΟΦΗ δυσκολεύεται στο πλαστικό. Εχει παίκτες ανώτερης κατηγορίας, ενώ εμείς ποδοσφαιριστές αυτής της κατηγορίας. Στο πρώτο ημίχρονο βάλαμε ένα γκολ, αλλά είχαμε και ευκαιρίες για να πετύχουμε περισσότερα τέρματα. Στο δεύτερο ημίχρονο, κάναμε νωρίς το 2-0 και μετά η ομάδα οπισθοχώρησε. Δεν υπήρχε τέτοια εντολή, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί σε ένα παιχνίδι. Ο ΟΦΗ μείωσε σε 2-1 και ξαναμπήκε στο παιχνίδι. Δεχθήκαμε μεγάλη πίεση, αλλά κρατήσαμε το σκορ και αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές».

Για τους στόχους της Τριγλίας, ο κ. Καλοπήτας ανέφερε ότι «δεν είμαι ο αρμόδιος για να ορίσω τους στόχους της ομάδας. Αυτούς τους ορίζει ειναι η διοίκηση. Στη διακοπή του πρωταθλήματος θα κάνουμε μια συζήτηση με τη διοίκηση και θα δούμε. Προσωπικά κοιτάζω παιχνίδι με παιχνίδι. Θέλω να πω ότι υπάρχει μια απογοήτευση για την μικρή παρουσία του κόσμου στο γήπεδο. Θα θέλαμε περισσότερο κόσμο».

Για το παιχνίδι ο κ. Καλοπήτας ανέφερε πως «ήξερα ότι οι παίκτες μου θα είναι συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι. Ηταν για πολλούς το μεγαλύτερο παιχνίδι της καριέρας τους. Τα έδωσαν όλα και έζησαν αυτήν την μεγάλη στιγμή».

Για το πως είδε τον ΟΦΗ, ο κ. Καλοπήτας είπε ότι «ο ΟΦΗ ήταν δυνατός, απλά σε αυτά τα γήπεδα δυσκολεύεται. Είχαμε και την τύχη μαζί μας την στιγμή που ο ΟΦΗ δημιουργησε ευκαιριες».