Connect with us

4ος Όμιλος

Καλοπήτας: Μας βοήθησε το γρήγορο γκολ

Published

on

Σαφώς ικανοποιημένος από το γεγονός ότι η ομάδα του επέστρεψε στις νίκες εμφανίστηκε ο προπονητής της Τρίγλιας Ραφήνας, Ηλίας Καλοπήτας, αμέσως μετά τον αγώνα με το Ηρακλειο. Ο ίδιος στις δηλώσεις που παραχώρησε μάλιστα τόνισε:

Είχα πει ότι πρέπει να αντιμετωπίζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Μπήκαμε αρκετά καλά, πολύ συγκεντρωμένοι. Μας βοήθησε πάρα πολύ στην εξέλιξη του παιχνιδιού ότι πετύχαμε νωρίς το γκολ. Από εκεί και έπειτα, οντως εφαρμόσαμε το πλάνο μας, δηλαδή να κρατήσουμε τη μπάλα όσο περισσότερο γίνεται στην κατοχη μας. Την κυκλοφορήσαμε αρκετά καλά, αλλάξαμε αρκετές φορές πλευρά στο παιχνίδι. Ήμασταν καλοί και στην τελική ενέργεια, εκμεταλλευτήκαμε δηλαδή το γεγονός ότι μας έδωσε χώρο ο αντίπαλος. Το Ηράκλειο στα προηγούμενα παιχνίδια σκόραρε συνέχεια και θεωρώ ότι είναι θετικό το γεγονός ότι κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα μας. Έγινε μια καλή προσπάθεια. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και συνεχίζουμε. Έχουμε ένα παιχνίδι Κυπέλλου την Τετάρτη. Θα παίξουμε για να προκριθούμε και από εκεί και πέρα όλα όσον αφορά τα υπόλοιπα νομίζω ότι στα προηγούμενα παιχνίδια είχε μεταφερθεί μια πίεση στους παίκτες σε συνδυασμό με την κόπωση γιατί είχαμε πολλα παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή με αποτέλεσμα να έρθουν δυο άσχημα αποτελέσματα για το πρωτάθλημα. Δεν παρατάμε σε καμία περίπτωση την προσπάθεια μας και δεν θέλω να δώσω στόχο’.

Ερωτηθεις εάν αποτελεί στόχο της Τριγλίας το Κύπελλο Ερασιτεχνών, ο έμπειρος κόουτς είπε: Στόχος είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση. Δεν μαρέσουν οι μακροπρόθεσμοι στόχοι. Δεν μπαίνω σε αυτή την διαδικασία καν και όποιος το κάνει είναι λάθος.