Connect with us

4ος Όμιλος

Καλοπήτας: Σημαντικό ρόλο το γεγονός ότι βρεθήκαμε δυο φορές πίσω στο σκορ

Published

on

Ανάμεικτα συναισθήματα άφησε στην Τρίγλια Ραφήνας το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στον Ιάλυσο στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου. Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις που τόνισε αμέσως μετά τον αγώνα, ο προπονητής των κιτρινόμαυρων, Ηλίας Καλοπήτας, ο οποίος τόνισε:

Καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Μίχο για τα καλά λόγια που είπε για εμάς. Για εμάς σίγουρα είναι εγκωμιαστικά αυτά τα σχόλια. Σήμερα θεωρώ ότι παίξαμε με την πιο επικίνδυνη ομάδα του πρωταθλήματος μέχρι τώρα. Έτσι θα την χαρακτήριζα. Γνωρίζαμε σαφώς και τις απουσίες που είχε αλλά ξέραμε ότι είναι πάρα πολύ καλή ειδικά στην αντεπίθεση. Έχει αξιόλογους ποδοσφαιριστές μπροστά και το γνωρίζαμε και είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Δυστυχώς, δεν καταφέραμε στις δυο φάσεις αυτές που έγιναν δεχτήκαμε τα γκολ. Εκτός αυτό οφείλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές. Η εικόνα μας ήταν πραγματικά καλή, το δουλέψαμε πολύ το παιχνίδι προσπαθήσαμε να βρούμε λύσεις, είχαμε μια ομάδα που περίμενε στο δικό της μισό και δεν βρίσκαμε εύκολα χώρους. Σίγουρα έπαιξε ρόλο ότι δυο φορές ο Ιάλυσος πήρε το προβάδισμα και αυτό εννοείται ότι σε κάνει να χάνεις χρόνο και την ηρεμία σου στο παιχνίδι, παρ’ όλα αυτά δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες. Έχω την εντύπωση ότι σαφώς μπορούμε να ζητάμε κάτι περισσότερο από το παιχνίδι αλλά στο τέλος και για εμάς έμεινε μια πίκρα, αλλά δεν πειράζει. Συνεχίζουμε και κοιτάμε το επόμενο ματς’.

Σε ερώτηση, εάν έχει άποψη για τη φάση του Κόντι στην οποία ο διαιτητής δεν μέτρησε το τέρμα υπέρ της Τρίγλιας, ο νεαρός προπονητής πρόσθεσε:

Είναι μια φάση που θα πρέπει να την δούμε από το βίντεο. Δεν μπορώ 100% να έχω. Όλοι όσοι μου είπαν οτι η μπάλα πέρασε τη γραμμή. Ήταν ένα λάθος εάν πέρασε τη γραμμή προφανώς που έγινε από το διαιτητή και αυτό είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Το ξεπερνάμε, δηλαδή δεν στεκόμαστε σε καμία περίπτωση σε αυτό’.

Ερωτηθείς εάν περίμενε πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος ότι η ομάδα του την 9η αγωνιστική θα είναι αυτή τη συγκομιδή ο Ηλίας Καλοπήτας υπογράμμισε: 

Περίμενα ότι θα είχαμε μια καλή ομάδα, μια καλή παρουσία δεν μπορείς να γνωρίζεις γιατί για να δημιουργηθούν τα σκορ παίζουν πάρα πολλοί παράγοντες ρόλο. Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες είναι η τύχη κάτι το οποίο σήμερα δεν το είχαμε σήμερα. Την είχαμε όμως σε άλλα παιχνίδια που πήραμε βαθμούς. Δεν θα ήθελα να πω ότι υπολόγιζα ότι θα ήμασταν με αυτή τη βαθμολογική συγκομιδή. Ήξερα ότι θα είχαμε μια αρκετά καλή παρουσία και ήξερα ότι η ομάδα θα παρουσιάζει ένα αρκετά καλό πρόσωπο. Μέχρι εκεί. Εμείς εξακολουθούμε να το βλέπουμε παιχνίδι παιχνίδι, δεν ξεφεύγουμε από το στόχο μας, ταπεινά ότι και να είναι αυτή η θέση και προσπαθούμε να δουλεύουμε.

Όσον αφορά τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ο κόουτς της Τρίγλιας υποστήριξε:

Το πρωτάθλημα απλά επιβεβαιώνει κάθε αγωνιστική ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Τα αποτελέσματα όπως έρχονται αυτό το πράγμα μας δείχνει ότι για να καταφέρεις να παραμείνεις στην κατηγορία θα πρέπει να γίνει πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια και να έχεις αποτελεσματικότητα.