Connect with us

4ος Όμιλος

Καλύκας: Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να χαμογελάσουμε

Published

on

Μια νέα αρχή θα επιδιώξει να κάνει ο ΑΟΤ Αλίμου στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ηλυσιακό στου Ζωγράφου. Το συγκρότημα του Δημήτρη Καλύκα που μετράει τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς γνωρίζει ότι το παιχνίδι είναι κομβικό ωστόσο όπως τονίζουν στην ομάδα, υπάρχει πίστη στις δυνατότητες των παικτών θεωρώντας ότι έφτασε το πλήρωμα του χρόνο ώστε να χαμογελάσει ο σύλλογος. Το θετικό είναι ότι εάν εξαιρεθεί η σοβαρή απουσία του Νταιφώτη ο οποίος αύριο θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να αντικατασταθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο μηνίσκο, δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα αφού μονάχα ο Δελεβάντε έχει τεθεί εκτός μάχης. Πάντως, η αισιοδοξία είναι το συναίσθημα που πηγάζει στις τάξεις του συλλόγου εν όψει του αγωνα και αυτό επιβεβαιώνεται από τις δηλώσεις που παραχώρησε ο Δημήτρης Καλύκας ο οποίος τόνισε:

Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα αρχής γινομένης από το ματς με τον Ηλυσιακό αυτή την εβδομάδα εκτος έδρας. Γνωρίζουμε πολύ καλά τον αντίπαλο και τις δυνατότητες που έχει. Οπωσδήποτε πρέπει να πάρουμε καποιο θετικό αποτέλεσσα γιατί όπως είπα η απόδοση της ομάδας στα τρία ματς που έγιναν δεν την αντικατοπτρίζει ο βαθμολογικός πίνακας. Πρέπει να παίξουμε για κάποιο θετικό αποτέλεσμα και πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να χαμογελάσουμε και εμείς. Σίγουρα η απουσία του Νταιφώτη μας έχει στοιχίσει αλλά πιστεύω ότι τα παιδιά που θα τον αντικαταστήσουν θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα’.

Ερωτηθείς εάν θεωρεί ότι πιθανό αρνητικό αποτέλεσμα βάζει την ομάδα του σε περιπέτειες ο έμπειρος τεχνικός υπογράμμισε: Σίγουρα δεν είμαστε καλά βαθμολογικά μετά τις τρεις ήττες αλλά όπως βλέπετε τη βαθμολογία αυτός που υποβιβάζεται έχει τρεις βαθμούς και όλες οι ομάδες είναι κοντά. Θεωρώ ότι το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και ότι θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις στη συνέχεια. Πιστεύω ότι η νίκη δεν έχει τόσο βαθμολογική σημασία όσο ψυχολογική γιατί τα νεαρά παιδιά χρειάζονται ένα θετικό αποτέλεσμα για να δώσουν πολλά περισσότερα από αυτά που έχουν’.