Connect with us

4ος Όμιλος

Καλύκας: Μας δίνει άλλη ψυχολογία η πρόκριση

Published

on

Κλίμα ευφορίας επικρατεί στο στρατόπεδο του ΑΟΤ Αλίμου μετά την μεγάλη νίκη που σημείωσε η ομάδα στο Κύπελλο ΕΠΣΑ σε βάρος του Φωστήρα. Ο Δημήτρης Καλύκας είδε τους κόπους των παικτών του να δικαιώνονται ωστόσο στις δηλώσεις που παραχώρησε θέλησε να διατηρήσει χαμηλούς τόνους αφού ακολουθεί το κομβικό παιχνίδι με τη Βάρη. Αναλυτικά, η τοποθέτηση του:

Χρειαζόμασταν οπωσδήποτε μια νίκη και ήρθε στο Κύπελλο ΕΠΣΑ γιατί όπως έχω πει σε προηγούμενες δηλώσεις μου η βαθμολογική θέση που βρισκόμαστε δεν είναι ανάλογη με την απόδοση που έχουμε σε κάθε ματς. Οπωσδήποτε μας ενδιαφέρει το παιχνίδι της Κυριακής αλλά αυτή η νίκη μας ανεβάζει την ψυχολογία μας ιδιαίτερα των νεαρών παικτών που μπορούν να καταλάβουν ότι έχουν πολλές δυνατότητες και πολύ ταλέντο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο Φωστήρας θεωρώ ότι ειναι από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και σίγουρα το γεγονός ότι έπαιξε και για 30′ με δέκα παίκτες στην επανάληψη δυσκόλεψε την προσπάθεια που κατέβαλε για να ανατρέψει το σκορ. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ένα δεύτερο γκολ αλλά δεν έχει σημασία μεγάλη. Πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι και πλέον το μυαλό μας βρίσκεται στο κυριακάτικο ματς με τη Βάρη, μια ομάδα που έχει κοινό στόχο με εμάς δηλαδή την γρήγορη παραμονή στην κατηγορία, ένα δυνατό σύνολο που δύσκολα δέχεται γκολ. Εμείς από σήμερα προετοιμαζόμαστε γι αυτό το ματς και πηγαίνουμε στην Βάρη για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα’.

Στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου έχει τεθεί ο Πέττας που εξέτισε την ποινή του στον αγώνα Κυπέλλου σε αντίθεση με τον Καραγιάννη που δέχτηκε στο ματς μια αγκωνιά στην ωμοπλάτη ωστόσο δεν τρέχει λόγος ανησυχίας αναφορικά με τη συμμετοχή του