Connect with us

4ος Όμιλος

Καλύκας: Πιστεύω ότι θα ανταποκριθούμε

Published

on

Πλήρης θα παραταχθεί ο ΑΟΤ Αλίμου στον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον Ατρόμητο Πειραιά αφού και το τελευταίο -χρονικά- μεταγραφικό απόκτημα, Αργύρης Σάμιος, βρίσκεται στα πλάνα του τεχνικού, Δημήτρη Καλύκα. Ο έμπειρος προπονητής γνωρίζει αρκετά καλά τη σημασία του αγώνα της πρεμιέρας και αυτό επιβεβαιώνεται και από τις δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα stoplekto.gr όπου και τόνισε Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ δύσκολο απέναντι σε μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα στην κατηγορία που έχει κοινό στόχο με εμάς δηλαδή την γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία. Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη και ιδιαίτερα στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής καθώς κρύβει πολλές παγίδες. Εμείς έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά τους δυο αυτούς μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών μέχρι τώρα. Πιστεύω ότι θα ανταποκριθούμε επάξια στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Η διοίκηση είναι κοντά μας και ο κόσμος της ομάδας θα είναι δίπλα από την έναρξη του πρωταθλήματος την Κυριακή.

Στο επιτελείο ο Σύρακας

Σε άλλα θέματα που αφορούν το σύλλογο, στο τεχνικό επιτελείο του ΑΟΤ Αλίμου προστέθηκε ο Θανάσης Σύρακας ο οποίος θα έχει ως αρμοδιότητα να παρακολουθεί τις ομάδες ώστε να κάνει την τεχνική ανάλυση του επόμενου αντιπάλου.

Γεύμα της διοίκησης στο ποδοσφαιρικό τμήμα

Από εκεί και πέρα, να σημειωθεί ότι το απόγευμα της Πέμπτης, η διοικηση του συλλόγου παρέθεσε δείπνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα δείγμα του εξαιρετικού κλίματος που επικρατεί στην ομάδα.