Connect with us

4ος Όμιλος

Καλύκας: Σημαντικό ρόλο η απειρία

Published

on

Στο ματς της πρεμιέρας προσπάθησε αρκετά για να φτάσει στη νίκη ωστόσο ο ΑΟΤ Αλίμου δεν τα κατάφερε γνωρίζοντας την ήττα με 0-2 από τον Ατρόμητο Πειραιά. Όπως γινεται αντιληπτό, η απογοήτευση έχει κυριεύσει άπαντες στις τάξεις του συλλόγου ενώ χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε ο προπονητής, Δημήτρης Καλύκας ο οποίος τόνισε:

Δυσυχώς για εμάς ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα. Το παιχνίδι χάθηκε σε ένα επτάλεπτο στο α’ μερος στο οποίο έγιναν δυο ατομικά λάθη. Όταν σε μια ομάδα όπως τη δική μας που είναι νέα και άπειρη και στην ενδεκάδα της οποίας βρίσκονται έξι παίκτες κάτω των 20 ετών είναι πάρα πολύ δύσκολο σε έναν αγώνα πρεμιερας με έναν δυνατό αντίπαλος όπως ο Ατρόμητο να γυρίσεις το εις βάρος σου 0-2. Παρ’ όλα αυτά, οι παίκτες προσπάθησαν πάρα πολύ και διορθώσαμε κάποια λάθη στο α΄μέρος. Στην επανάληψη, είχαμε την υπεροχή και των πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δυστυχώς στις τέσσερις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν δεν τις μετουσιώσαμε σε γκολ. Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ανήκει στο παρελθόν και προσανατολιζόμαστε στον αυριανό αγώνα Κυπέλλου που δεν πρέπει να υποτιμήσουμε σε καμία περίπτωση τον αντίπαλο και βέβαια στο κρισιμο ματς της Κυριακής με την Τρίγλια την οποία γνωρίζουμε ότι είναι από τις πιο δυνατές ομάδες της κατηγορίας’.

Εκτός δυο στο Κύπελλο 

Για τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου με τα Ταταύλα (16.00 γηπ. Αλίμου) δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Αφράτης και Νταϊφώτης με τον τελευταία να ταλαιπωρείται από διάστρεμμα που κληρονόμησε στην προπόνηση της Παρασκευής. Κατά τα άλλα, το τεχνικό επιτελείο αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά μέχρι στιγμής.