Connect with us

4ος Όμιλος

Καλύκας: Nα ελαχιστοποιήσουμε τα προσωπικά λάθη-Υψηλή απόδοση με τον Φωστήρα

Published

on

Ένα προσωπικό λάθος του τερματοφύλακα, Αμουτζάκη στέρησε από τον ΑΟΤ Αλίμου το θετικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ηλυσιακό σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας των νοτίων προαστίων, Δημήτρη Καλύκα. Ο Πειραιώτες τεχνικός στις δηλώσεις που παραχώρησε αμέσως μετά το ματς με τους κιτρινόμαυρους εξέφρασε την πικρία του αφού θεωρεί ότι η ομάδα του αδικήθηκε από το αποτέλεσμα με δεδομένο ότι δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο γκολ. Αναλυτικά, η τοποθέτηση του: Για άλλη μια φορά δυστυχώς δεχτήκαμε πρώτοι γκολ από ένα προσωπικό λάθος του τερματοφύλακα και κυνηγάγαμε το σκορ. Η απόδοση μας σε κάθε παιχνίδι είναι καλύτερη, και πιστεύω ότι στο ματς με τον Ηλυσιακό έπρεπε να είχαμε πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία. Μας ακυρώθηκε ένα πεντακάθαρο γκολ ως οφσάιντ και ιδιαίτερα σε όλο το παιχνίδι και κυρίως στο β’ μέρος ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο κάνοντας πέντε ευκαιρίες που δεν τις αξιοποιήσαμε. Συνεχίζουμε όμως γνωρίζουμε όλοι ότι πρέπει να ελαχιστοποιήσουμε έως να μηδενίσουμε τα προσωπικά λάθη και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μέχρι τώρα και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Το μόνο που μας λείπει είναι η συγκομιδή βαθμών τους οποίους θα τους πάρουμε στη συνέχεια. Εάν συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με την ίδια διάθεση, το ίδιο πάθος σίγουρα θα έρθουν καλύτερα αποτελέσματα’.

Στροφή στο Κύπελλο

Στο μεταξύ, τεχνικό επιτελείο και παίκτες έχουν αφήσει τον αγώνα με τον Ηλυσιακό πίσω αφού αύριο, Τετάρτη στις 15.30 ακολουθεί το παιχνίδι Κυπέλλου όπου για τη φάση των 32′ οι μπλε φιλοξενούνται στον Ταύρο από τον Φωστήρα. Εκτός μάχης έχει τεθεί ο τιμωρημένος Ηλίας Πέττας αλλά και ο Φώτης Νταιφώτης που βρισκεται στο στάδιο αποθεραπείες μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε στο γόνατο του.  Όσον αφορά τον αγώνα με το ‘Φονέα’ άπαντες γνωρίζουν τη δυσκολία του αφού θα αντιμετωπίσουν μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες και αυτό επιβεβαιώνεται από τη δήλωση του Δημήτρη Καλύκα ο οποίος τόνισε:

Έχουμε μια υποχρέωση αύριο στο Κύπελλο με το Φωστήρα. Βέβαια αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το ματς της Κυριακής με τον Αστέρα Βάρης οφείλουμε όμως να αντιμετωπίσουμε τον Φωστήρα και όποια παιδιά θα αγωνιστούν με κάποιες αλλαγές που θα γίνουν θα πρέπει να έχουν υψηλή απόδοση και να είμαστε ανταγωνιστικοί ώστε να πραγματοποιήσουμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση. Γνωρίζουμε ότι παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα και φορμαρισμένη αυτό το διάστημα αλλά οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε εκείνο το ματς με τον καλύτερο τρόπο