Connect with us

7ος Όμιλος

Καμπεράι για Θύελλα Καμαρίου

Published

on

Μεγάλωσε και ανδρώθηκε στην ποδοσφαιρική κοινότητα του ΑΟ Χαϊδαρίου, κάνοντας τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στο γήπεδο “Τάκης Χαραλαμπίδης”.

Ο Γιάννης Καμπεράι τα τελευταία πέντε χρόνια μάλιστα είχε ενεργό ρόλο στις πορείες που έκανε το σωματείο από τα δυτικά προάστια μετρώντας αρκετό χρόνο συμμετοχής, έχοντας ήδη αποκτήσει την εμπειρία που επιτάσσει η ηλικία του για να κάνει το βήμα παραπάνω.

Ο νεαρός άσος που όσο περνούσαν τα χρόνια είχε βελτίωση στην απόδοση του έχει την ευκαιρία να αναζητήσει την τύχη του σε ομάδα που του προσφέρει τα πάντα από άποψη οργάνωσης και θα το κάνει, αφού σύμφωνα με την ιστοσελίδα μας, βρίσκεται πολύ κοντά στην Θύελλα Καμαρίου.

Ο ικανότατος άσος που μπορεί να αγωνιστεί ως ακραίος επιθετικός ετοιμάζει βαλίτσες για Σαντορίνη με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η μεταγραφή έχει ολοκληρωθεί και αποτελεί πλέον περιουσιακό στοιχείο των Καμαριανών.

Σπουδαίο ρόλο στη μεταγραφή έπαιξε ο πρόεδρος της Θύελλας, Μιχάλης Θεοδοσιάδης που γνώριζε τον ποδοσφαιριστή με δεδομένο ότι τον είχε παρακολουθήσει τις ημέρες εκείνες που διοικούσε τον Θριαμβο Χαϊδαρίου.

Ο Καμπεράι λόγω του ότι γεννήθηκε τη χρονολογία 1998 “πιάνει” θέση μικρού και θα βοηθήσει σημαντικά τη Θύελλα Καμαρίου στο νέο πρωτάθλημα.

Μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής και διακρίνεται για το ταλέντο του και τον ενθουσιασμό στο παιχνίδι του.