Connect with us

7ος Όμιλος

“Καρέ” κόντρα στη Χαλκίδα και ιστορική πρόκριση για τη Θύελλα Καμαρίου στο Κύπελλο Ερασιτεχνών

Published

on

Ποιος είδε τη Θύελλα Καμαρίου και δεν τη φοβήθηκε στο σημερινό ματς με τη Χαλκίδα που αφορού τη διοργάνωση του Κύπελλου Ερασιτεχνών.

Το συγκρότημα του Κώστα Μιχάλη, ήρθε με φόρα, μετά την τριάρα κόντρα στον Πανναξιακό και φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ την Χαλκίδα, παίρνοντας στην επόμενη φάση του θεσμού.

Παρότι οι Κυκλαδίτες αγωνίζονται μια κατηγορία χαμηλότερα από τους “νερατζούρί” εκμεταλλεύτηκαν την εξαιρετική δουλειά που έχει γίνει από τις αρχές της προετοιμασίας από τον Κώστα Μιχάλη και έφτασαν σε μια δίκαια επικράτηση.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Μαυρομάτης που πέτυχε δυο γκολ και συνέβαλλε τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας του.

Μόλις στο 13’ο Αρβανίτης έκανε το 1-0, με τον Μαυρομμάτη στο 35′ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Στο 52′ ο Αποστολίδης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, με τον Μαυρομάτη στο 69′ να διαμορφώνει το τελικό 4-0.

Διαιτητής ήταν ο Αλιάγας με βοηθούς τους Νατσιόπουλο και Παύλου από τη Δυτική Αττική.

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Κώστας Μιχάλης) Τσουκαλάς, Λυγνός (71′ Νομικός), Δημητρακόπουλος (62′ Λύκος), Μαντούσης (62 Δαβιλας), Ρέτζο, Φίλων, Ερρίκος, Γιαννής, Μαυρομάτης (70′ Παγια), Αποστολίδης, Αρβανίτης.

ΧΑΛΚΙΔΑ (Δημήτρης Λύκος) Ντουμάνης, Ρογαλίδης (65′ Ζιζόλτσι), Πατερίτσας, Βελλής, Μιχελής, Εμέκα, Μιρτέζα, Μετοχιάτης (86′ Αυλωνίτης), Κουτσαυτής (55′ Παπαγεωργίου), Πολίτης, Παπαδάκης.