Connect with us

slideshow

Καρέ τερμάτων ο Άτταλος στον Ακράτητο..(φωτο)

4-0 η ομάδα της Νέας Περάμου

Published

on

Με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Άτταλος Νέας Περάμου συνέτριψε με 4-0 τον Ακράτητο, μετατρέποντας το ντέρμπι της αγωνιστικής στην ΕΠΣΔΑ σε περίπατο.

Ο Άτταλος ξεκίνησε επιθετικά το παιχνίδι και έχασε τρεις ευκαιρίες στο 13΄σε σουτ του Μικρογιαννάκη, στο 18΄ σε σέντρα του Γκελάϊ και κεφαλιά του Κουσίδη και στο 20΄πάλι από σέντρα του Γκελάι και προβολή από κοντά του Δουληγέρη.

Στο 21΄ο Ακράτητος έγινε αισθητός επιθετικά σε σουτ του Βασιλείου.

Το 1-0 έγινε στο 31΄από κόρνερ από δεξιά όπως επιτίθετο ο Άτταλος, ο Αμίρ σηκώθηκε ανενόχλητος μέσα στην περιοχή και με κεφαλιά σημείωσε το γκολ.

Στο 38΄ο Ακράτητος λίγο έλειψε να ισοφαρίσει όταν κεφαλιά του Τσιγγόπουλου εξ επαφής απέκρουσε ενστικτωδώς ο Παπακωνσταντίνου.

Στο 42΄ο Κουσίδης έφυγε μόνος, ο τερματοφύλακας βγήκε η μπάλα κόντραρε, στήθηκε και πάλι στον Κουσίδη που σημείωσε το 2-0, που ήταν και σκορ ημίχρονου.

Στο 74΄0 Ζιούπας ανέβασε το δείκτη της διαφοράς σε 3-0 και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε με σουτ ο Ζωγράφος.

 

Ρεσιτάλ διαιτησίας από Χατζή, Σταμάτη, Τραχανή.

ΑΤΤΑΛΟΣ: Παπακωνσταντίνου, Τζαφέρης, Γκελάϊ, Δημούδης, Λογκαράκης, Μικρογιαννάκης( 87΄Κρητικός) Κουσίδης, Αμίρ, Δουληγέρης ( 82΄Ζωγράφος) Καραμπλάκας, Γκουτσούλας (67΄Ζιούπας)

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ: Νάκα, Gvazava (46΄Κουρούμα), Cela, Τσαλερίδης, Μαργαρίτης, Βελής, Αγκάνωβ, Ζαχαρόπουλος, Μαύρος (88΄Δέδες), Βασιλείου (83΄Λουμάκης), Τσιγγόπουλος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply