Connect with us

3ος Όμιλος

Καρέ τερμάτων σε Ερμιονίδα ο Αιολικός

Published

on

Επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα ο Αιολικός ο οποίος παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο επικράτησε εύκολα με 4-1 της Ένωσης Ερμιονίδας η οποία προσγειώθηκε ανώμαλα μετά την νίκη της περασμένης αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι που βρισκονται στην 7η θέση με 14 βαθμούς προηγήθηκαν στο 23 με πέναλτι του Σίμωση. Πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί οι νησιώτες πέτυχαν και δεύτερο τέρμα, με τον Ιορδανίδη στο 23′ να γράφει το 2-0. Στο 29′ ο Κέρι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, με τον Λάλα στο 70′ να γράφει το 4-0. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 81′ με τον Σκεντεράι σε 4-1. Το αποτέλεσμα αυτό διατήρησε το συγκρότημα του Δημήτρη Μαγκαφίνη στην 11η θέση με εννέα βαθμούς.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Γ. Ταουσιάνης):Πουρής, Λίμα (60′ Λαλάς), Σαλταμάρας, Μπακάλης, Στουρνάρας, Κριπιντήρης, Γαλάς, Μίχος, Σίμωσης, Ιορδανίδης (60′ Κίστα), Κέρι (72′ Καδής)

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Δ. Μαγκαφίνης): Πονηρός, Τζιέρης, Σαμαράς, Παναγιωτίδης (32′ Παναγιώτου), Μπιμπισίδης, Μαρίνης, Στάικος (46′ Τριανταφύλλου), Σκεντεράι, Κόλλας (62′ Σχοινάς), Μιχαλάκης, Τριμπόνιας