Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Κατεβάζει αναπτυξιακή ομάδα ο Ποσειδών Χατζηκυριακείου

Published

on

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2

ΝΕΟΙ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Μετα απο συναντηση των υπευθυνων υποδομων που πραγματοποιηθηκε στα γραφεια της ΕΠΣΠ την Δευτερα , εγινε σαφες οτι την νεα χρονια ΔΕΝ θα διοργανωθει απο την ΕΠΣΠ πρωταθλημα Κ-18 ,κατοπιν οδηγιων απο την ΕΠΟ.
Θα διοργανωθουν πρωταθληματα για Κ-16 , Κ-14 και Κ-12.

Αυτη η εξελιξη , παραλληλα με την επιθυμια μας για αξιοποιηση και εξελιξη των πολλων αξιολογων νεαρων παιχτων που εχουμε βγαλει απο τα σπλαχνα του σωματειου , μας οδηγει στην δημιουργια μιας νεας ομαδας..
Των Νεων Ποσειδωνα , που θα παρει μερος στο πρωταθλημα της Γ Πειραια.
Σε αυτη την ομαδα υπο την τεχνικη ηγεσια του Νικου Νικολαου θα μπορουν να συμμετεχουν ΟΛΟΙ οι παιχτες που ανηκουν στο δυναμικο της ομαδας μας και ειναι γεννημενοι απο το 2003 και μετα .Και εννοειται οτι θα ειναι ολα παιδια που εχουν ξεκινησει απο τον Ποσειδωνα !!
Θα ειναι δηλαδη μια ομαδα Κ-21 που θα συμμετεχει στην Γ κατηγορια μαζι με τις υπολοιπες ομαδες Κ-21 που θα κατεβουν
( και θα ειναι αρκετες ελπιζουμε ) και φυσικα τις ανδρικες ομαδες της Γ κατηγοριας.

Στοχος αυτης της ομαδας δεν ειναι φυσικα ο πρωταθλητισμος.
Ειναι μεσα απο πολυ καλη προπονηση και χαλαρο κλιμα , να δημιουργηθει μια πολυ καλη ομαδα ( ειναι σιγουρο αυτο ) και να βελτιωθουν ατομικα και ομαδικα τα παιδια μας ετσι ωστε να μπορεσουμε να προωθησουμε παρα πολλα ( η και ΟΛΑ ) παιδια στην ανδρικη μας ομαδα..

Αυτη η νεα ομαδα θα εχει φυσικα την αμεριστη προσοχη μας και η επιτυχια της ειναι στοιχημα αλλα και δεσμευση !!!
Γι αυτο αλλωστε – την ποδοσφαιρικη προοδο και εξελιξη των παιδιων μας – ασχολουμαστε ολοι οσοι ειμαστε στις υποδομες της ομαδας..

Περισσοτερες λεπτομερειες προσεχως !!!