Connect with us

4ος Όμιλος

Κατσίκιας: Με έπεισε η προσπάθεια του κόσμου

Published

on

Τα τελευταία χρόνια ο Ιωνικός έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά ωστόσο ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές, ο κόσμος του φώναξε ‘παρών’. Πέρα, όμως, από την μεγάλη μερίδα οπαδών, υπήρχαν και ποδοσφαιριστές που θέλησαν να στηρίξουν την προσπάθεια της ιστορικής ομάδας, έχοντας ως πρωταρχικό σκοπό την αναγέννηση τους ως παίκτες και στη συνέχεια ως μέλημα να βοηθήσουν το σωματείο, βάσει των δυνατοτήτων τους. Ένας εξ αυτών ήταν ο Μιχάλης Κατσίκιας ο οποίος στις δύσκολες στιγμές δεν… έκανε πίσω, τουναντίον, απάντησε θετικά όσες φορές του ζητήθηκε να προσφέρει τις υπηρεσίες του για την ομάδα της Νεάπολης.Η αρχή έγινε πριν από μερικά χρόνια και συγκεκριμένα όταν ο Ιωνικός υποβιβάστηκε από την Β’ στην Γ’ Εθνική. Ο νεαρός άσος είχε συμφωνήσει τότε με τον σύλλογο, κάτι που συνέβη και πέρυσι την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Φέτος, το σωματείο παρότι πέρασε σε μια μεταβατική περίοδο, ο Κατσίκιας δεν δίστασε να παραμείνει στην ομάδα εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι ο Ιωνικός θα βγει για ακόμη μια φορά πιο δυνατός. Πριν από μερικές ώρες, ο δεξιοπόδαρος ακραίος ανανέωσε τη συνεργασία του με τους μπλε και ο ίδιος δεν δίστασε να μιλήσει στην ιστοσελίδα μας για τη νέα χρονιά, την θετική απάντηση που έδωσε στο σύλλογο, για τους στόχους της ομάδας αλλά και για το μεγάλο ματς που πρόκειται να λάβει χώρα με τον ΟΦΗ. Αναλυτικά, τα όσα τόνισε:

-Τι ήταν εκείνο που σε έπεισε να συνεχίσεις στον Ιωνικό, έχοντας ήδη δεχτεί εδώ και αρκετό διάστημα πρόταση από ομάδα της Football League; 

Ο Ιωνικός είναι μια τεράστια ομάδα που διαθέτει πολύ βαριά φανέλα και φανταστικό κόσμο. Αυτό από μόνο του αποτελεί κίνητρο για κάθε ποδοσφαιριστή που επιθυμεί να παίξει ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα, όλη αυτή η προσπάθεια που γίνεται από τον κόσμο του Ιωνικού είναι πολύ συγκινητική και γι αυτό αποφάσισα να συμβάλλω και εγώ σε αυτήν.

-Θεωρείς ότι ο Ιωνικός τη νέα σεζόν θα παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο όπως έπραξε και τα προηγούμενα χρόνια; 

Ο Ιωνικός θα είναι πάντα ανταγωνιστικός καθώς διαθέτει βαριά φανέλα με οποιοδήποτε ρόστερ και εάν αγωνίζεται. Είμαι σίγουρος ότι θα παρουσιαστούμε το ίδιο ανταγωνιστικοί όπως και πέρυσι, και ακόμη περισσότερο διότι πλέον μιλάμε για μια ομάδα-οικογένεια και αυτό συμβάλει θετικά μέσα στο γήπεδο.

-Είχες ζήσει ανάλογες στιγμές κατά το παρελθόν στην συγκεκριμένη ομάδα. Ποιο είναι το μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο του Ιωνικού; 

Θα θέλαμε ο κόσμος να συνεχίσει να κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά όλα αυτά τα χρόνια. Δηλαδή να γεμίζει το γήπεδο και να μας ωθεί στην νίκη και εμείς με την σειρά μας θα δίνουμε τι έχουμε για να φεύγουν χαρούμενοι από το γήπεδο.

-Η παρουσία του ΟΦΗ δίνει περισσότερη αίγλη στο πρωτάθλημα. Πως φαντάζεσαι το συγκεκριμένο παιχνίδι στη Νεάπολη; 

Σίγουρα θα είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ιστορικές ομάδες οι οποίες δεν έχουν θέση στη Γ’ Εθνική. Ανυπομονώ να δω ξανά γεμάτη τη Νεάπολη και να δώσουμε χαρά στον κόσμο που προσπαθεί με γνώμονα το καλό της ομάδας.

-Ποιοι θα είναι οι στόχοι της ομάδας για τη νέα σεζόν; 

Οι στόχοι του Ιωνικού κάθε χρόνο είναι οι ίδιοι. Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να κερδίζουμε και στο τέλος θα κάνουμε το ταμεία μας για να δούμε τι έχουμε καταφέρει