Connect with us

4ος Όμιλος

Κατσίκιας: Σημασία έχει η νίκη

Published

on

Την περασμένη αγωνιστική μαζί με το Νίκο Μπερνιδάκη πήρε από το… χέρι τον Ιωνικό και τον οδήγησε σε μια μεγάλη νίκη απέναντι στην Κηφισιά με σκορ 4-1. Ο Μιχάλης Κατσίκιας φρόντισε με τα δυο τέρματα που πέτυχε να προσδώσει ακόμη περισσότερη ασφάλεια στην ομάδα του στην προσπάθεια που καταβάλει για την παραμονή αφού οι κυανόλευκοι ξέφυγαν κατά πολύ από την 10η θέση. Ο εκ των κορυφαίων παικτών της φετινής σεζόν πραγματοποίησε ακόμη μια μεγάλη εμφάνιση, δείχνοντας την ποιότητα που διαθέτει σαν ποδοσφαιριστή παίζοντας σε οποιαδήποτε θέση και εάν του έχει ζητηθεί από το τεχνικό επιτελείο.

Ο 25χρονος άσος παραχώρησε δηλώσεις με αφορμή τη μεγάλη νίκη κόντρα στην Κηφισιά και τα δυο γκολ που πέτυχε τονίζοντας: Είμαι χαρούμενος που πέτυχα δυο γκολ σε ένα τόσο κρίσιμο ματς για την ομάδα μου. Μεγαλύτερη σημασία έχει ωστόσο ότι η ομάδα πήρε τους βαθμούς που χρειαζόταν μετά τις δυο ισοπαλίες με Εθνικό Πειραιά και Ηράκλειο’.

Όσον αφορά την εικόνα του αντιπάλου, ο πρώην άσος του Πανελευσινιακού υποστήριξε: Θεωρώ ότι η Κηφισιά είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα που διαθέτει αξιόλογους ποδοσφαιριστές. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί και βρίσκεται σε αυτή τη θέση να παλεύει για την παραμονή. Παρ’ όλα αυτά πιστεύω πως αργά ή γρήγορα θα βρουν τον καλό τους εαυτού και θα καταφέρουν να πετύχουμε το στόχο τους. Άνθρωποι σαν την οικογένεια Γαντζούλα κοσμούν την Γ’ Εθνική και γενικότερα το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για την εκπληκτική πορεία του Ιωνικού στο β’ γύρο, ο ικανός άσος είπε: Στο β’ γύρο η ομάδα μας είναι αήττητη. Αυτό οφείλεται στην δουλειά που γίνεται καθημερινά στην προπόνηση καθώς και από τη διάθεση που δείχνουν όλα τα παιδιά προκειμένου να παίξουν ποδόσφαιρο και να διακριθούν μέσα από την ομάδα’.

Ερωτηθείς εάν ο Ιωνικός μπορεί να κοιτάζει παραπάνω πέρα από τον στόχο της παραμονής, ο Μιχαλης Κατσικιας είπε:

Κάθε Κυριακή στόχο έχουμε να κερδίζουμε ανεξάρτητα από τον αντίπαλο που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Άλλωστε αυτό αρμόζει στην ιστορία της ομάδας. Από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε’.