Connect with us

7ος Όμιλος

Κατσιγιάννης: “Έχω πίστη στην ομάδα-Θα τα καταφέρει ο Αήττητος στα μπαράζ ανόδου”

Published

on

Μαζί με τον Ν.Π.Σ Βόλος ο Αήττητος Σπάτων έκανε υγιεινό περίπατο στο πρώτο μέρος του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατακτώντας εύκολα το πρωτάθλημα στον 7ο όμιλο. Ωστόσο αυτή τη στιγμή καλείται να πέσει στα… βαθιά αφού το προσεχές διάστημα -χωρίς να ξέρουμε βέβαια πότε- θα κληθεί να αντιμετωπίσει τους άλλους τρεις πρωταθλητές των υπόλοιπων ομίλων (Αστέρα Αμαλιάδας, Εθνικός Πειραιά, Ηροδοτος) για να διεκδικήσει το ένα από τα δυο εισιτήρια που οδηγούν στην Football League.

Μια ομάδα που από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της ο Νίκος Κατσιγιάννης ανεβαίνει τις κατηγορίες… τρένο μετρώντας ισάριθμες ανόδου από την Β’ και Α’ ΕΠΣΑΝΑ. Ωστόσο η φετινή σεζόν θα είναι αναμφίβολα η πιο δύσκολη. Άλλωστε όταν έχεις να συναντήσεις ομάδες με το μέγεθος του Ηροδότου, του Αστέρα και του Εθνικού Πειραιά, τότε δεν μπορείς να κάνεις σίγουρες προβλέψεις.

Ο διοικητικός ηγέτης των “πράσινων” έχοντας την εμπειρία και τη γνώση της κατηγορίας μετά το επιτυχημένο πέρασμα που είχε από ΠΑΟ Ρουφ και Χανιά με δηλώσεις του stoplekto.gr αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του πέτυχε εύκολα το στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος λέγοντας: Εμείς ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα με σεβασμό προς όλες τις ομάδες. Η σταθερότητα μας και το ωραίο ποδόσφαιρο που αποδώσαμε όλη την χρόνια μας εξασφάλισε άνετα την πρώτη θέση”.

Ερωτηθείς ποια είναι η εκτίμηση του για τη συνέχεια , ο γνωστός παράγοντας δήλωσε: “Ήταν μια πολύ καλή χρόνια για εμάς αφού η ομάδα εξασφάλισε σχετικά άνετα την πρώτη θέση. Πλέον ο Αήττητος ξεκίνησε τη προετοιμασία για τα μπαράζ τα οποία δυστυχώς είναι άγνωστο ποτέ θα ξεκινήσουν. Από κει και πέρα το έργο μας είναι πολύ δύσκολο γιατί αντιμετωπίζουμε παρά πολύ καλές ομάδες. Έχω μεγάλη πίστη στη ομάδα μου και ελπίζω να τα καταφέρουμε”.

Σε ερώτηση εάν υπάρχει εικόνα για τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει ο Αήττητος στους αγώνες μπαράζ, ο κ. Κατσιγιάννης είπε: “Έχουμε μια εικόνα για τους αντιπάλους μας, μιας και η άνετη πρώτη θέση που πήραμε μας έδωσε τη δυνατότητα να μπορούμε να πηγαίνουμε και να παρακολουθούμε ματς άλλων ομάδων εκτός των δικών μας. Είναι πολύ καλές ομάδες και πρέπει να είμαστε σοβαροί και προσεχτικοί σε όλα τα ματς”.

Ερωτώμενος εάν πιστεύει ότι η ομάδα του έχει ένα μειονέκτημα με δεδομένο ότι ο Αήττητος δεν διαθέτει την αντίστοιχη δυναμική των υπόλοιπων συλλόγων, ο πρόεδρος των περσινών πρωταθλητών ΕΠΣΑΝΑ είπε: Δεν θεωρώ ότι εχουμε κανένα μειονέκτημα μιας και δεν παίζουν μπάλα τα ονόματα αλλα οι ομάδες. Και εμείς εχουμε μια πολύ καλή ομάδα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαστε το φαβορί. Αυτό που μπορώ να σας πω με σιγουριά είναι ότι θα έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στη διαδικασία αυτή”.