Connect with us

7ος Όμιλος

Κατσιγιάννης: “Δικαίωση η άνοδος-Συγνώμη που στεναχωρήσαμε τους εχθρούς μας”

Published

on

Τη φετινή σεζόν δημιούργησε μια ομάδα για να πρωταγωνιστήσει και το κατάφερε στο μέγιστο βαθμό αφού ο Αήττητος Σπατων κατέκτησε το πρωτάθλημα εύκολα στον 7ο όμιλο ενώ τερμάτισε πρώτος και στα μπαράζ ανόδου αποδεικνύοντας ότι αποτελεί την καλύτερη ομάδα στο νότιο όμιλο.

Ο Νίκος Κατσιγιάννης είδε τους κόπους και τα χρήματα που ξόδεψε να αποφέρουν καρπούς γεγονός που τον ικανοποιεί σε μεγάλο βαθμό.

Ο ίδιος με δήλωση του στην ιστοσελίδα μας ευχαρίστησε τα πρόσωπα που πίστεψαν το εγχείρημα εξ αρχής, την οικογένεια του που στάθηκε δίπλα του από την πρώτη μέρα ενώ ζήτησε συγνώμη από τους.. εχθρούς που ο Αήττητος πέτυχε.

Αναλυτικά, το κειμενο

Ήταν δικαίωση για τον χρόνο και τα χρήματα που στέρησα από την οικογένεια μου! Θέλω να ευχαριστήσω την γυναίκα μου Βάσω και τα παιδιά μου που με στηρίζουν σε ότι κανω. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω άπαντες μέσα στην ομάδα για τη προσφορά τους να ολοκληρωθεί αυτή η πετυχημένη χρόνια. Επίσης να ζητήσω ένα μεγάλο συγνωμη στους εχθρούς μας που τους στεναχωρησαμε και τους εκθέσαμε στα αφεντικά τους. Η πορεία θα είναι πολύ δύσκολη από εδώ και περα. Όμως θα σκύψουμε πάλι το κεφάλι και θα δουλέψουμε σκληρά και αθόρυβα όπως φέτος για την επίτευξη των στόχων της νέας χρονιάς. Επίσης θελω να ευχαριστήςω την δοιηκηση του Ηροδότου για την άψογη φιλοξενία που έτυχε η αποστολή της ομαδος μας, καθώς και τους φιλάθλους του Ηροδότου για την κόσμια συμπεριφορά που είχαν καθ όλη την διάρκεια του ματς παρά την μεγάλη κρισιμότητα αυτού!