Connect with us

4ος Όμιλος

Κατσούλης: Θα είμαστε ανταγωνιστικοί

Published

on

Με μια απουσία θα παραταχθεί η ΑΕΕΚ-ΙΝΚΑ στο πρώτο εκτός έδρας ματς με αντίπαλο τον Εθνικό Πειραιά. Συγκεκριμένα, εκτός μάχης έχει τεθεί ο Χρήστος Βουρβαχάκης με τους υπόλοιπους παίκτες να βρίσκονται στη διάθεση του Γιάννη Κατσούλη. Ο ίδιος στις δηλώσεις που παραχώρησε αναφέρθηκε στον αγώνα λέγοντας:

Ουσιαστικά είναι η πρώτη μας έξοδο απο το νησί. Σίγουρα και για εμάς αλλά και για τα περισσότερα παιδιά θα είναι μια εμπειρία, και αισιοδοξούμε ότι θα έχουμε καλή εικονα και θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Θεωρώ ότι σιγά σιγά θα αρχίσουμε να γράφουμε τη δική μας ιστορία’.

Στη συνέχεια στο γεγονός ότι οι προπονητές του ομίλου θα πρέπει να έχουν άριστη σχέση μεταξύ τους κάτι που συνέβη ανάμεσα σε εκείνον και τον προπονητή του Εθνικού, Θύμιο Γεωργούη λέγοντας:

Αυτό που συνάντησα στον προπονητή του Εθνικού είναι θετικό αφού υπάρχει ένας πολιτισμός μεταξύ μας. Διέκρινα μια ωραία ατμόσφαιρα και έχει να κάνει με την παιδεία της ομάδας. Θεωρώ ότι 90′ θα είμαστε μέσα στο γήπεδο αντίπαλοι, αλλά αυτό που κράτησα είναι η συνεργασία που έχουμε με τον κ. Γεωργούλη. Πρέπει να το πράξουμε πολλοί προπονητές ώστε το ποδόσφαιρο μας να γίνει καλύτερο. Εάν εμείς γίνουμε καλύτεροι, πιστεύω θα βελτιωθεί και το αθλημα.