Connect with us

4ος Όμιλος

Κατσούλης: Να δώσουμε αξία στο τρίποντο που πήραμε κόντρα στον Ερμή

Published

on

Με δυο απουσίες θα παραταχθεί η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ στο επόμενο ματς με αντίπαλο τον Εθνικό Πειραιά στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής. Οι Χανιώτες θέλουν να δώσουν αξία στο μεγάλο διπλό που πανηγύρισαν το περασμένο Σάββατο στο Ρέθυμνο και αυτό αποτυπώνεται από τις δηλώσεις που παραχώρησε ο προπονητής των νεοφώτιστων, Γιάννης Κατσούλης, ο οποίος τόνισε:

Παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα πολύ σπουδαία, που τα πηγαίνει από την αρχή του πρωταθλήματος εξαιρετικά έχοντας δείξει σταθερότητα. Η συμπεριφορά της στο γήπεδο είναι πολύ σημαντική κάτι που πιστοποιούν και τα αποτελέσματα. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και για να δώσουμε αξίζει στο διπλό του Ερμή θα πρέπει να κερδίσουμε. Πρέπει να βλέπουμε στα δικά μας παιχνίδια μεγαλύτερη συγκέντρωση και ορμή για να μπορέσουμε να πάρουμε αποτελέσματα που θα μας βγάλουν από τη δύσκολη θεση. Αυτό που βλέπω στις προπονήσεις είναι ότι υπάρχει ποιότητα και διάθεση από τους παίκτες. Θεωρώ ότι η ομάδα θα καταφέρει στο τέλος να υλοποιήσει τους στόχους της’. 

Εκτός μάχης για το συγκεκριμένο αγώνα έχουν τεθεί ο Κομπογεννητάκης που ταλαιπωρείται από ένα οίδημα που θα τον κρατήσει εκτός γηπέδων για περισσότερο από ένα μήνα, αλλά και ο Τσικουδάκης που θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση’.

Κάλεσμα και αποθέωση στον Μαντζουράνη 

Εν τω μεταξύ, η ομάδα των Χανίων απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας ζητώντας να στηρίξει τις προσπάθειες των παικτών. Αναλυτικά, το κείμενο: Πάμε δυνατά, όλοι μαζί για το τρίποντο απεναντι στον ιστορικό Εθνικό. Στο γήπεδο θα είναι και ο ‘Εθνικάρας’, ένας φίλαθλος που κοσμεί με την παρουσία του το ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Μπάρμπεκιου για σύσφιξη 

Από εκεί και πέρα και σε άλλα θέματα που αφορούν το σύλλογο, το τρίποντο στα Ζωνιανά επανέφερε τα χαμόγελα στις τάξεις του συλλόγου, με το κλίμα να είναι εξαιρετικό. Μάλιστα στην προπόνηση της περασμένης Τρίτης, έγινε και το καθιερωμένο μπάρμπεκιου που συνιστάται σε τέτοιες περιπτώσεις δείγμα του οικογενειακού κλίματος που χαρακτηρίζει την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ.