Connect with us

5ος Όμιλος

Κερατσίνι από “ατσάλι”, 2-1 με δέκα παίκτες τον Αλμυρό

Published

on

Ακόμα μια αποστολή έβγαλε εις πέρας το φετινό Κερατσίνι. Η ομάδα του Φώτη Θανέλλα, αν και έμεινε μόλις στο 19′ με δέκα, λόγω αποβολής του Βαττή στο 19′, κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 του Αλμυρού και να συνεχίσει την πολύ καλή φετινή του πορεία στο πρωτάθλημα.

Οι Κτητικοί ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Γκέτσι στο 11′, για να ισοφαρίσουν άμεσα οι “ροσονέρι” με τον Καλαμβόκη(13′). Λίγο αργότερα στο 19′ ο πολύπειρος Χάρης Βαττής άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες στο 19′, αλλά το Κερατσίνι στάθηκε και πάλι όρθιο.

Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να μετατρέψουν σε γκολ τις στιγμές τους, έχοντας δύο δοκάρια με τους Γκέτσι και Κατσκικοκέρη, για να πάρει τη νίκη το Κερατσίνι χάρη στο δεύτερο προσωπικό τέρμα του Καλαμβόκη στο 74′.

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ(Φώτης Θανέλλας): Καπούταγλης, Βαλιουτής(89′ Λουβής), Νταγκουνάκης, Βαττής, Ματόντο, Ντούνιας, Χαρίτος, Μουκίδης, Καλαμβόκης(76′ Κόφι), Κοντογιαννάτος, Σαουλιάς(21′ Δούμουρας).

ΑΛΜΥΡΟΣ(Μ. ΣΟΥΤΖΗΣ): Χανιωτάκης, Αγαπάκης(75′ Χαϊντίνι), Μάγκας(60′ Μπάνβο), Παγώνης(85′ Γιουκαρής), Πατινιώτης, Ενγκουέμ, Νικολάου(46′ Βουϊδάσκης), Πιερτζιακόμι, Φραγκουλάκης, Γκέτσι, Κατσικοκέρης.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ