Connect with us

slideshow

Κηφισιά – Ιάσων 0-0

Published

on

Ισόπαλο χωρίς τέρματα τελείωσε το παιχνίδι κυπέλλου της ΕΠΣΑ στο Ζηρίνειο ανάμεσα στην Κηφισιά και τον Ιάσωνα . Οι γηπεδούχοι, στο πρώτο μισό του αγώνα ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους χάνοντας σωρεία ευκαιριών για να ανοίξουν το σκορ, με τον τερματοφύλακα  Ρόππα να είναι ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης. Στο 8′ και ύστερα από πάσα του Βέρμπη ο Χίσο σούταρε με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Στο 37′ οι γηπεδούχοι είχαν μία δεύτερη μεγάλη ευκαιρία, αλλά το φάουλ του Τριανταφυλλίδη κατέληξε στο δοκάρι της εστίας του Ρόππα, ενώ ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων επενέβη εντυπωσιακά όταν προχώρησε σε διπλή απόκρουση στα σουτ των Βέρμπη και Τριανταφυλλίδη καθώς και  στο 45′ όταν και απέκρουσε την κεφαλιά του Βέρμπη. Στο 50′ ο Ρόππας έκανε την απόκρουση του αγώνα σε κεφαλιά  του Χίσο. Στο 57′ οι «μπλε» είχαν μεγάλη ευκαιρία για αν ανοίξουν το σκορ ο Φιλόπουλος αστόχησε στην αντεπίθεση που βγήκε, ενώ στο 60′ ο Ιάσων ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Χέλη, αλλά σωστά δεν δόθηκε γιατί ήταν εξ επαφής (ακούσιο). Διαιτητές ήταν οι Τσουκαλάς, Νακόπουλος και Κατοίκος.

 

ΚΗΦΙΣΙΑ: Κόλλιας, Ντούμος, Εσλερ, Κοτσερίδης,Χέλης, Κορακάκης, Χίσο (82′ Παπάζογλου),Τριανταφυλλίδης (77′ Παπιδάκης), Βέρμπης, Γκουτσούλας, Κάρος

ΙΑΣΩΝ: Ρόππας, Τσάτσα, Αγγελόπουλος (46′ Φλέγκας Γ.), Τσούτσουρας, Θανόπουλος Θ., Μανωλιάδης,Μάρος, Μαυρομάτης, Πατσιαβούρας (75’Δημάκης), Φιλόπουλος (79′ Μαρτίνο), Φλέγκας Τ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply