Connect with us

7ος Όμιλος

Κηφισιά: “Χτίζεται” στη Νάουσα για να είναι ανταγωνιστική

Published

on

Ιδρώτα σε… μορφή αίματος χύνεται καθημερινά στα γήπεδα της Νάουσας που βρίσκεται η Κηφισιά και πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Ο σύλλογος των βορείων προαστίων που θα δώσει το πρώτο του φιλικό στις 13/8 με την ομάδα Κοπανό ( ομάδα Νάουσας) θα επιστρέψει την ίδια ημέρα τα ξημερώματα στην πρωτεύουσα για να συνεχίσει το… χτίσιμο.

Ο κ. Αρχοντάκης μαζί με τον γυμναστή, Λευτέρη Μυλώνη γυμνάζει καθημερινά πρωί και απόγευμα τους παίκτες, δινοντας βάση σε κομμάτια της φυσικής κατάστασης και της τακτικής, ενώ τα πρόσωπα που έχουν ταξιδέψει στην περιοχή της βόρειας Ελλάδας είναι τα εξής

Μιχελής, Χριστοφιλέας, Εσλέρ, Δογάνης, Βλάχος, Πιέτρι, Πετροδασκαλάκης, Άννινος, Μπαλατσούρας, Κωνσταντίνου, Τζέλι, Γκούμας, Πρίτσας, Τόσκας, Κολόκας, Ρεντζής, Δροσής, Παυλάκης, Κάκος, Γιαννακόπουλος, Γαντζούλας Θανάσης, Γαντζούλας Θανάσης, Υπο Δοκιμήν, Βέρμπης, Φουτράκης, Κορμπάς, Καραστέργιος.

Μοναδικός απόντας δικαιολογημένα ο Θανάσης Τεγουσης που θα μπει σε ρυθμό τις επόμενες ημέρες αφού βρίσκεται στην πρωτεύουσα.