Connect with us

4ος Όμιλος

Κηφισια-Τριγλία Ραφήνας 1-1

Published

on

Αμφότεροι ήθελαν τη νίκη, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους, αφού Κηφισιά και Τρίγλια Ραφήνας δίνουν το δικό τους αγώνα στον 4ο όμιλο, με τους κυανόλευκους να παλεύουν για την παραμονή και τους κιτρινόμαυρους για την πρώτη θέση. Παρ’ όλα αυτά, δεν κατάφεραν να την πανηγυρίσουν αφού έμειναν στο ισόπαλο 1-1. Το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, με τους γηπεδούχους να πατούν καλύτερα στο α’ μέρος όπου πέτυχαν και το γκολ στο 43′ με κεφαλιά του Χαϊκάλη. Στην επανάληψη, οι Ραφηνιώτες ανέβασαν στροφές, βελτιώθηκαν σε μεγάλο βαθμό και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια στο 56′ με πλασέ του Σαγανά.

Η ισοπαλία αυτή διατήρησε την Τρίγλια Ραφήνας μαζί με τον ΟΦΗ στην 2η θέση (43 βαθμούς), ενώ η Κηφισιά κατάφερε να παραμείνει πάνω από την διακεκαυμένη ζώνη μετά την ήττα της Βάρης από την Επισκοπή έχοντας 31 βαθμούς.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Στέλιος Γιαννακόπουλος) Γουμάγιας, Παπάζογλου,Καλαϊτζίδης, Τεγούσης, Μουσταφίδης, Γκεμίσης, Μιχαλόπουλος, Ζαφειρίδης (73′ λ.τρ Έσλερ), Ντούλιας, Γκέζος (68′ Καλογερής), Χαϊκάλης.

ΤΡΙΓΛΙΑ (Ηλίας Καλοπήτας) Λέτσο, Κάρδαρης, Τερζής, Δάρρας, Τσέπας (52′ Σιάννης), Σκαφίδας, Μανδύλης, Κόντι, Καραδέμητρος (75′ Κότσι), Σαγανάς (85′ λ.τρ. Μάλτσι)