Connect with us

slideshow

Κισσαμιακός: Φιλική νίκη με Επισκοπή (φωτο -video)

Published

on

Στο πρώτο δυνατό τεστ προετοιμασίας του ο Κισσαμικός πέτυχε φιλική νίκη στο ΔΑΚ Γάλλου επί της Επισκοπής με σκορ 1-0, σε αγώνα διάρκειας 80 λεπτών (δύο ημιχρόνων διάρκειας 40 λεπτών).

Η ομάδα μας κόντρα σε έναν αντίπαλο ανώτερης κατηγορίας έδειξε ότι βρίσκεται σε σωστό δρόμο αναφορικά με την προετοιμασία της για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 19’ με εκτέλεση πέναλτι ο Κιν. Το πέναλτι κέρδισε ο Ανιάγκμπε, ο οποίος απέφυγε δύο αντιπάλους και ανατράπηκε εντός περιοχής, έπειτα από ιδανική μπαλιά του Χατζηλιόντα. Ο Κιν είχε στο 34’ μακρινό σουτ με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κισσαμικός έφτασε κοντά στην επίτευξη και δεύτερου τέρματος αλλά ο Ανιάγκμπε «κόπηκε» ισάριθμες φορές, όντας σε θέση βολής, από τον Μανουσάκη (44’ και 51’).

Στο 59’ η Επισκοπή είχε δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Γκονζάλες και στο 63’ χαμένη ευκαιρία με τον Νύκταρη, έπειτα από σέντρα του Ντάρκο. Ο τελευταίος έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 69’ αλλά ο Βροντάκης απέκρουσε σωτήρια το πλασέ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή.

Δεν αγωνίστηκαν για την ομάδα μας οι τραυματίες Βεστάκης, Καρβουνιάρης και ο Παπακαστρήσιος, που αισθάνθηκε στην προθέρμανση ενοχλήσεις στο λαγονοψοΐτη.

Επισκοπή (Κώστας Ανυφαντάκης): Αντ. Κελαϊδή (41’ Οδ. Κελαϊδής ), Μανουσάκης (68’ Περκέτσι), Βουρβαχάκης (41’ Φραντζεσκάκης), Μποτωνάκης (41’ Μαραθιανός), Βιδάλης (68’ Λιονάκης), Σελινιώτακης (41’ Δελήμπασης), Γκονζάλες (70’ Μιχελιδάκης), Ανωγειανάκης (41’ Πουλάκης), Σουμπασάκης, Ντάρκο, Βελονάκης (57’ Νύκταρης).

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Βλαχάκης (66’ Βροντάκης), Ψυχουντάκης (72’ Λευτ. Κομπογεννητάκης), Χολέβας, Ν’ Γκουέμ, Παραλίκης (77’ Κατσουλάκης), Γιουρουκάκης, Χατζηλιόντας, Μπάτζιο (56’ Βαρδάκης), Κιν (53’ Κοκάκης), Ανιάγκμπε (66’ Μαριανάκης), Μαντζιούνης.

 Δείτε video από τον αγώνα

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply