Connect with us

slideshow

Κισσαμικός: Ισοπαλίες στο τουρνουά των Αρχανών

Published

on

Δυο «λευκές» ισοπαλίες ήταν ο απολογισμός της ομάδας του Κισσαμικού στο «Μαρκομιχελάκειο» τουρνουά, που διεξήχθη στο γήπεδο των Αρχανών.

Τόσο στο πρώτο 45λεπτο με τον Ρούβα, όσο και στο δεύτερο με τον οικοδεσπότη Γιούχτα το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0).

Απέναντι στον Ρούβα ο Κισσαμικός είχε καλές ευκαιρίες με τον Χατζηλιόντα στο 10’ και στο 22’, ενώ στο 39’ ο Ρίζος επενέβη θετικά σε προσπάθεια του Παντελή.

Ο πολύπειρος τερματοφύλακας της ομάδας μας κράτησε ανέπαφη την εστία του και κόντρα στον Γιούχτα, αφού δεν μπόρεσαν να τον «νικήσουν» οι Καστελιανάκης, Μυλωνάς και Καρβελάς.

Στο πρώτο ματς του τουρνουά ο Ρούβας κέρδισε 1-0 τον Γιούχτα με γκολ του Παντελή στο 35’, το οποίο του χάρισε τελικά και την πρώτη θέση.

Ρούβας-Κισσαμικός 0-0

Ρούβας: Ντόμπος (33’ Χατζηδάκης), Ανυφαντάκης, Αργυράκης, Τζιράκης, Πετράκης, Κεφαλούκος, Κλωνάρης, Τσιτλακίδης, Πανταζής, Ρουμπάκης (37’ Τζανάκης), Αντωνάκης (8’ Φουκαράκης).

Κισσαμικός: Ρίζος, Παραλίκης, Χολέβας, Ψυχουντάκης, Βαρδάκης, Μπάτζιο, Τζιορτζιόνε, Τσικουδάκης, Κιν, Χατζηλιόντας, Δρακάκης.

Γιούχτας-Κισσαμικός 0-0

Γιούχτας: Χαραλαμπάκης, Ζαμπετάκης, Ιερωνυμάκης, Μαυρίδης, Τασιούλας, Καρβελάς, Μιχελακάκης, Κασσωτάκης, Μαραγκουδάκης, Καστελιανάκης, Μυλωνάς.

Κισσαμικός: Ρίζος, Παραλίκης, Χολέβας, Ψυχουντάκης (30’ Καρβουνιάρης), Γιουρουκάκης, Τζιορτζιόνε, Μπάτζιο, Ανιάνγκμε, Τσικουδάκης, Χατζηλιόντας (30’ Παπακαστρήσιος), Δρακάκης (15’ Μαντζιούνης).

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply