Connect with us

slideshow

Κισσαμικός: Φιλική ήττα στο Παγκρήτιο

Published

on

Την ήττα με 1-0 γνώρισε στο Παγκρήτιο Στάδιο η ομάδα μας από τον Εργοτέλη, σε φιλική αναμέτρηση.

 

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 52′ όταν από σέντρα του Κοιλιάρα ο Κουιρουκίδης έπιασε την κεφαλιά και παρά την προσπάθεια του Κοντοπίδη για απόκρουση ο α’ βοηθός έτρεξε προς τη σέντρα υποδεικνύοντας ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή.

 

Η ομάδα μας μπορεί να μην μπόρεσε να επαναλάβει την εμφάνιση των φιλικών με Επισκοπή και Πλατανιά, αλλά προς το τέλος της αναμέτρησης είχε καλές στιγμές για την ισοφάριση.

 

Στο 79′ στο σουτ του Βαρδάκη η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 89′ ο Βαρδάκης σέντραρε, ο Βεστάκης έπιασε την κεφαλιά αλλά μπλόκαρε τη μπάλα ο Δερμιτζάκης.

 

 

Εργοτέλης: Δερμιτζάκης, Κοιλιάρας, Άλα (77’ Λουμπάκης), Παντελάκης, Ρομάνο (46’ Χαλκιαδάκης), Κασαπάκης (77’ Γενιτσαρίδης), Δωματάς, Μπουρσέλης, Χρυσοφάκης (77’ Τάσος), Λεονάρντο (77’ Βογιατζής), Κουιρουκίδης.

 

Κισσαμικός: Βλαχάκης (46’ Κοντοπίδης), Γιουρουκάκης (54′ Βαρδάκης), Ψυχουντάκης (59′ Καρβουνιάρης), Χολέβας (75′ λ.τρ. Κοκάκης), Παραλίκης (87′ Λευτ. Κομπογεννητάκης), Ν’ Γκουέμ, Τζιορτζιόνε (77′ Ντούπης), Ανιάγκμε (87′ Μαριανάκης), Βεστάκης, Χατζηλιόντας (59′ Μπάτζιο), Ματζιούνης (59’Κιν).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply