Connect with us

slideshow

Κισσαμικός: Φιλική νίκη στις Μουρνιές

Published

on

Δείχνοντας την απαιτούμενη σοβαρότητα και με πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο ο Κισσαμικός κέρδισε με 4-0 τον Μινώταυρο, σε φιλική αναμέτρηση στις Μουρνιές.

 

Ο προπονητής της ομάδας  Σπύρος Μπαξεβάνος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι περισσότεροι εκ των οποίων τον άφησαν ικανοποιημένο με την απόδοσή τους.

 

Το 0-1 έγινε στο 9’ έπειτα από την όμορφη συνεργασία Κοκάκη-Γιουρουκάκη, με τον πρώτο να στέλνει με ιδανικό πλασέ τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 37’ ο Τσικουδάκης απέφυγε τον Αρχοντάκη και από δύσκολη θέση γύρισε τη μπάλα στον Μαντζιούνη, που πλάσαρε σωστά για το 0-2.

 

Στο 48’ ο Τσικουδάκης «σημάδεψε» το δοκάρι, αλλά τρία λεπτά αργότερα έγινε ξανά δημιουργός, όταν με ιδανική σέντρα βρήκε τον Μαντζιούνη, ο οποίος με κεφαλιά σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Στο 64’ ήταν σειρά του Τσικουδάκη να «χριστεί» σκόρερ, με άψογο πλασέ μετά την εξαιρετική μπαλιά του Ψαράκη, διαμορφώνοντας το τελικό 0-4.

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Κατσαρός (Αποστολάκης-Μαραβελάκης).

 

Μινώταυρος: Αρχοντάκης (87’ Κελαϊδάκης), Κελαϊδής (50’ Λιμογιάννης), Σύρμος (46’ Ι. Πατεράκης), Γκούντελος (84’ Στ. Πατεράκης), Μπασιαδάκης (54’ Καλλέλης), Περαθωράκης (84’ Κουνάκης), Δοντσίδης, Νταγκουνάκης (66’ Τρουλλινός), Καλαϊτζάκης (72’ Στυλιανουδάκης), Περδικάκης (27’ Σαριδάκης, 64’ Χατζόπουλος), Μανουσάκης (46’ Καγλατζής).

 

Κισσαμικός: Βλαχάκης (65’ Κοντοπίδης), Γιουρουκάκης (76’ Μαρκετάκης), Παπακαστρήσιος, Καρβουνιάρης, Βαρδάκης (76’ Εσόνο), Λευτ. Κομπογεννητάκης (21’ Μπάτζιο), Ανιάνγκμε (76’ Σεϊτανίδης), Ψαράκης (76’ Μπαμπουνάκης), Κοκάκης (46’ Ντούπης), Τσικουδάκης (66’ Μαριανάκης), Μαντζιούνης (65’ Λευτ. Κομπογεννητάκης).

 

*Την Πέμπτη (29/08) θα πραγματοποιηθεί διπλή προπόνηση και την Παρασκευή (30/08) μόνο απογευματινή.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply