Connect with us

6ος Όμιλος

Κλέβει την παράσταση στον 6ο Όμιλο ο Πανελευσινιακός

Published

on

Αδιαμφισβήτητα είναι από τις ομάδες που δεν έχουν ξεχωρίσει μόνο από την πορεία τους τις πρώτες πέντε αγωνιστικές, αλλά και από το ποδόσφαιρο που αποδίδει. Ο Πανελευσινιακός “φιγουράρει” πλέον μόνος στην πρώτη θέση του 6ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής και υπόσχεται πολλά στον κόσμο του, που αισιοδοξεί φέτος ότι ο σύλλογος μπορεί να κάνει ακόμα ένα βήμα παραπάνω και να επανέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Το συγκρότημα του Μουράτ Σεροπιάν, την Κυριακή πέρασε με “περίπατο” από την Κω στο ντέρμπι κορυφής, επικρατώντας του αήττητου ΑΟ Πυλίου με το εκκωφαντικό 4-1. Οι “σταχυοφόροι” πείθουν όχι μόνο από την αγωνιστική τους εικόνα που είναι σταθερή και ανοδική, αλλά και οργανωτικά. Η διοίκηση του Προέδρου Κώστα Αθανασίου βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της ομάδας, ενώ από κοντά είναι και ο δήμος, με τον ίδιο τον Δήμαρχο μάλιστα Αργύρη Οικονόμου, να δίνει το “παρών” στο νησί της Κω.

Όλα τα παραπάνω δείχνουν ότι το σωματείο πνέει από υγεία και πλέον το στοίχημα στους Ελευσίνιους είναι να μπορέσουν να διαχειριστούν την υπέρ τους κατάσταση μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.