Connect with us

7ος Όμιλος

Κλείνει Μπερνιδάκη ο “Φονέας”

Published

on

Οι περισσότερες ομάδες που θα ανήκουν στην ΕΠΣΑ και θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, γνωρίζουν ότι για να παραμείνουν στην κατηγορία θα πρέπει να πρωταγωνιστήσουν. Στον κανόνα αυτόν ωστόσο η ομάδα του Φωστήρα πάει αντίθετα και αιτία αποτελούν οι υψηλοί στόχοι που έχουν τεθεί από τη διοίκηση Πανταζή. Συγκεκριμένα, η ιδιοσυγκρασία του συλλόγου αναγκάζει τους ανθρώπους που τον διοικούν να βάζουν ψηλά τον πήχη και το ίδιο θα συμβεί και φέτος.

Η απόκτηση παικτών όπως οι Παληγεώργος, Αθανασόπουλος και Σάμιος δείχνει ότι αποτελεί την απαρχή γι αυτό που θα επακολουθήσει. Άλλωστε, όπως δηλώνουν στις τάξεις της ομάδας οι κινήσεις που θα γίνουν θα είναι προσεγμένες και ουσιαστικές.

Μετά λοιπόν την απόκτηση του Νίκου Αθανασόπουλου, ο «Φονέας» σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες έχει βάλει ψηλά στη λίστα του τον θηριώδη επιθετικό, Νίκο Μπερνιδάκη.

Με κύρια χαρακτηριστικά του το γεγονός ότι μπορεί να παίξει με την πλάτη εξαιρετικά, κερδίζοντας φάουλ ξεκουράζοντας την ομάδα του αλλά και τη συνέπεια που δείχνει κάθε φορά που η μπάλα βρίσκεται στα πόδια του και ετοιμάζεται να σκοράρει, η ομάδα του Ταύρου βλέπει στο πρόσωπο του «Μπέρνι» την ιδανική περίπτωση για την κάλυψη της επιθετικής γραμμής.

Ο ίδιος φαίνεται να έχει συμφωνήσει προφορικά με το σύλλογο του Ταύρου και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί.

Για όσους δεν γνωρίζουν “τι εστί Νίκος Μπερνιδάκης” πρόκειται για ποδοσφαιριστή που είναι γεννημένος στις 25 Μαρτίου του 1987 (32 χρονών).

Η εμπειρία του είναι μεγάλη και τα δέιγματα γραφής εξαιρετικά. Τη σεζόν 2019-2010 ξεκίνησε στο Αιγάλεω όπου στη Football League πέτυχε σε 19 ματς 1 τέρμα. Η Προοδευτική και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ήταν ο επόμενος προορισμός του όπου σε 21 παιχνίδια σκόραρε 1 φορά, για να ακολουθήσει η Δ’ Εθνική και ο Περαμαϊκός. Στον Ιωνικό αγωνίστηκε δυο σεζόν από το 2013 μέχρι το 2015 για μετακινηθεί την επόμενη σεζόν στο Κισσαμικό, ενώ αγωνίστηκε και στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Δωδεκανήσου για τον Διαγόρα, επιστρέφοντας στον Ιωνικό και πάλι το β’ εξάμηνο. Τη σεζόν 2016-2017 ήταν ο άνθρωπος που οδήγησε τον Ηρόδοτο στην κατάκτηση του τίτλου και στην επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες. Τη σεζόν 2017-2018 με τη φανέλα του Κερατσινίου έπαιξε 25 φορές, ενώ πέρυσι ήταν μέλος του ΑΟ Υπάτου.