Connect with us

4ος Όμιλος

Κληρώνουν… δώρα στου Ζωγράφου

Published

on

Μέσω δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Ηλυσιακός απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας ενόψει του αγώνα που ακολουθεί με τον ΟΦΗ. Μάλιστα, οι ‘κιτιρνόμαυροι’ όντας ενεργοί και έχοντας στόχο την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο, αποφάσισαν να κληρώσουν στο τέλος του ημιχρόνου αρκετά δώρα. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: .Ο Ηλυσιακός αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στην μεγάλη αναμέτρηση την Κυριακή 20/12. Ένα δυναμικό παρόν πρέπει να δοθεί από όλους, για να υποστηρίξουμε την ομάδα μας και να ενισχύσουμε τη δυναμική της πορεία!!
Αυτή τη φορά, μην πετάξεις το εισιτήριό σου! Ίσως είσαι ΕΣΥ ο τυχερός που θα κερδίσει ένα από τα μοναδικά δώρα που η επιτροπή ποδοσφαίρου θα χαρίσει!

Στο ημίχρονο θα γίνει κλήρωση και θα ανακοινωθούν από τα μεγάφωνα του γηπέδου οι τρεις τυχεροί αριθμοί που θα κερδίσουν:
– Ένα Turbo-X Rubik II Τablet 7″ WiFi Black 8GB…!!
– Ένα ζευγάρι παπούτσια Lotto…!!!
– Μία μπάλα ποδοσφαίρου Nike AG Duro….. !!!!
Τα δώρα θα παραδοθούν αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στους τυχερούς. Όλοι μαζί λοιπόν να δώσουμε το παρόν, να υποστηρίξουμε την ομάδα μας στον τελευταίο αγώνα για το 2015, να ανταλλάξουμε ευχές για τις ημέρες που έρχονται και ποιος ξέρει…. ίσως εσύ είσαι αυτός που θα φύγει με ένα μοναδικό δώρο! ‪#‎ilisiakosFC‬ ‪#‎OneTeam‬ ‪#‎Derby‬

* Στην κλήρωση θα συμμετέχουν μόνο τα εισιτήρια που θα διατεθούν στον αγώνα και όχι τα διαρκείας……