Connect with us

4ος Όμιλος

Κολιτσιδάκης: Έχουμε διαφοροποιηθεί σαν σύνολο

Published

on

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τη Θύελλα Ραφήνας ο Θανάσης Κολιτισδάκης ήταν δεδομένο ότι θα προσέδιδε στο σύλλογο της Ανατολικής Αττικής τα στοιχεία και τη φιλοσοφία που είχε σε όλες τις ομάδες που έχει εργαστεί. Ο ίδιος κατόρθωσε να περάσει το χαρακτήρα νικητή στους ‘πράσινους’ οι οποίοι βρίσκονται πολύ κοντά στην επίτευξη του στόχου της παραμονής. Ο ίδιος μέσω δηλώσεων του αναφέρθηκε στην εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στο τελευταίο ματς με τον Εθνικό Πειραιά όπου αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 κάνοντας λόγο ότι η απόδοση της Θύελλας επηρεάστηκε σε μεγάλο βαθμό από τις αναγκαστικές αλλαγές που έγιναν. Αναλυτικά, το σχολιο του
Εαν δεν είχαμε τους τραυματισμούς και τις αλλαγές θα είχαμε κερδίσει το ματς. Παίξαμε ένα α’ ημίχρονο φανταστικά, πετύχαμε δυο γκολ, είχαμε χαμένες ευκαιριες και ένα ακυρωθεν γκολ που θεωρώ ότι κακώς δεν μέτρηση. Από τη στιγμή που έγιναν τρεις αναγκαστικές αλλαγές χάλασε η συγκρότηση της ομάδας και επηρεάστηκε η προσήλωση μας με αποτέλεσμα να δεχτούμε δυο αστεία γκολ και ήρθε αυτό το 2-2.
Το θετικό είναι ότι στα τελευταία ματς έχουμε πολύ καλή παρουσία, και θεωρώ ότι δεν έχει καμία σχέση η εικόνα της από την πρώτη ημέρα που ήρθα. Σε όλους τους τομείς έχουμε βελτιωθεί και γενικα είμαστε μια ομάδα που μπορεί να κερδίσει οποιοδήποτε αντίπαλο. Πιστεύουμε πλέον στους εαυτούς μας και αυτό είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια’.
Ερωτηθείς ποια είναι η ιδανική συγκομιδή που θα χαρίσει στο σύλλογο την παραμονή, ο ‘Κοναν’ ειπε
Αυτό θα κρίνεται κάθε Κυριακή αλλά πιστεύω εμείς εάν κάνουμε δυο νίκες στα τελευταία τέσσερα ματς είμαστε και μαθηματικά εξασφαλισμένοι. Από εκεί και πέρα αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κερδίζουμε. Πιστεύουμε σε αυτή τη φάση ότι μπορούμε να κερδίσουμε κάθε ομάδα.