Connect with us

slideshow

Κολιτσιδάκης: «Χρειάζεται σοβαρότητα και πειθαρχία»

Published

on

Το πρώτο του επίσημο παιχνίδι για τη νέα χρονιά δίνει σήμερα ο Ηρόδοτος στο Μαρτινέγκο καθώς στις 17.30 η ομάδα από τη Νέα Αλικαρνασσό θα αντιμετωπίσει τον Ζαρό για το Σουπερ Καπ Ηρακλείου. Ο τεχνικός των «μπλε», Θανάσης Κολιτσιδάκης, μίλησε στην ιστοσελίδα prismasport.gr για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση τονίζοντας χαρακτηριστικά: « Ο αντίπαλος σαφώς και είναι πιο έτοιμος από εμάς αφού σε μια εβδομάδα ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις του. Εάν ήμασταν 100% έτοιμοι το παιχνίδι θα ήταν ευκολότερο για εμάς. Πάντως, σε ένα τελικό υπάρχουν πολλές παγίδες και όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα για να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Για εμάς δεν είναι εύκολο ματς και έτσι θα το αντιμετωπίσουμε. Όταν παίζεις ένα τελικό τα πάντα είναι ανοιχτά»

 

Εκτός Βελέτης – Χατζηβασίλης

 

Στο μεταξύ με δυο απουσίες θα παραταχθούν οι Αλικαρνασσιώτες στο σημερινό ματς καθώς δεν υπολογίζονται οι Βελέτης και Χατζηβασίλης των οποίων τα δελτία δεν έχουν εκδοθεί ακόμη.

 

Κοιτάει Μιχαήλ

 

Παράλληλα στις προπονήσεις του Ηροδότου συμμετέχει το τελευταίο διάστημα ο 21χρονος αμυντικός μέσος Ηλίας Μιχάλης. Να σημειωθεί ότι ο χαρισματικός άσος πριν από λίγες ημέρες ήταν πολύ κοντά στον Ρούβα ωστόσο οι δυο πλευρές δε τα βρήκαν στο οικονομικό.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply