Connect with us

slideshow

Κομάντος από την Καισαριανή άλωσαν τα Μέγαρα 2-0

Published

on

Ο Εθνικός Αστέρας χωρίς να φορτσάρει και να ιδρώσει με σωστή αμυνα και ξαφνικές αντεπιθέσεις πέρασε νικηφόρα απο τα Μέγαρα 2-0 σημειώνοντας την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Ο αγώνας έγινε σε κακό αγωνιστικό χώρο που δυσκόλευσε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δυο ομάδων. Η ομάδα της Καισαριανής πιο έμπειρη κατάφερε να αποδράσει με το τρίποντο και να βάλει τους γηπεδούχους σε περιπέτειες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βύζας προσπάθησε έκλεισε στα καρέ του τον Εθνικό Αστέρα δημιούργησε ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να σημειώσει κάποιο τέρμα.

Οι δυο προπονητές Νίκος Παντέλης παρουσίασε ένα σύστημα 4-3-3 ενώ ο ομόλογός του Πέτρος Δημητρίου το 4-3-2-1.

Δυο παλοί γνώριμοι βρέθηκαν αντίπαλοι. Πρόκειται για τον προπονητή του Αστέρα Πέτρο Δημητρίου αλλά και τον ποδοσφαιριστή Στράτο Μιχελή που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα των Μεγάρων.

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ

Στο 10′ ο Βαγγέλης Καούνος μετά απο κάθετη πάσα του Ανέστη Νάστου και λάθος στην άμυνα του Βύζαντα πέτυχε το 0-1. Ενα λεπτό αργότερα δυνατό σούτ του Ουαταρά απέκρουσε σωτήρια ο Παναγιωτόπουλος σε κόρνερ. Στο 33” δυνατό σούτ του Μπέριου η μπάλα πέρασε σύριζα άουτ απο το δεξί κάθετο δοκάρι του Παναγιωτόπουλου. Τρια λεπτά αργότερα 36′ ο Βαγγέλης Καούνος έπαιξε το ενα δυο με τον Ανέστη Νάστο που ο τελευταίος με συρτό σούτ στην κλειστή γωνία του Κοτταρά. 0-2. Στο 50′ ο Λίτσης έβγαλε την σέντρα απο τα αριστερά έφτασε στον Ρούσσο που έπιασε το σούτ και η μπάλα κτύπησε στο χέρι του Λαμπρόπουλου και ο διαιτητής έδειξε παίζεται προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Στην συνέχεια ο Ουαταρά 65′ σούταρε μέσα απο την περιοχή και πάνω στην γραμμή σαν απο μηχανής θεός έδιωξε πάνω στην γραμμή έσωσε ο Παντίδος. Δύο λεπτά αργότερα 67′ ο Ρούσσος μέσα απο την περιοχή σούταρε και ο Παναγιωτόπουλος απέκρουσε.Στη συνέχεια 70′ ο Ναστός έπιασε το σούτ έξω απο την περιοχή και η μπαλα πέρσαε ξυστά άουτ. Ο Σανόκο 81′ έπισε το σούτ που ανάγκασε τον Παναγιωτόπουλο και πάλι να αποκρούσει. Ο Πασκούλεφ 83′ απο καλή θέση έπισε το σούτ που ανάγκασε τον Κοτταρά να αποκρούσει την μπάλα.

Διαιτητής Μαντάκης(Ημαθίας) Βοηθοί: Καραγκιοζόπουλος(Ημαθίας)-Στυλιάδης(Καστοριάς)Κίτρινες: Λίτσης 51′ Νάστος 51′ Χωριανόπουλος 53′ Ηλιόπουλος 72′ Λαμπρόπουλος 75′ Πλάτανος 75′

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ(προπονητής Νίκος Παντέλης):

Κοτταράς, Γκούμας, Αρκουμάνης(85’Πέτρου), Μπέριος(40’Ρούσσος), Χριστοφιλέας, Πλάτανος, Λίτσης(69′ Ηλιόπουλος), Μωυσίδης, Σανόκο, Ουαταρά, Σκαφτούρος.

ΠΑΓΚΟΣ: Μητρογιάννης, Φραγκής, Ρωμαίδης, Ρούσσος, Βλάχος, Πέτρου,Ηλιόπουλος

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ(προπονητής Πέτρος Δημητρίου):

Παναγιωτόπουλος, Παντιδός, Χωριανόπουλος, Καούνος(72’Ππασκούλεφ),Πασσάς(66’Παληγεώργος), Ναστός, Γουσουλής,Λαμπρόπουλος,Χαικάλης, Αντονι, Σκαρτσίλας(78’Μαστρογιάννης).

ΠΑΓΚΟΣ:Γκούτσεφ, Πασκούλεφ, Μιχελής, Λουτσιάνο, Μαστρογιάννης, Χανιώτης, Παληγεώργος.

Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply