Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Κορωπί – Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου 2-0

Published

on

Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ποιοτικές ομάδες, το Κορωπί επικράτησε με 2-0 επί του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου, παίρνοντας το απόλυτο των βαθμών στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του 67χρονου Σπύρου Κόλλια μουσικοσυνθέτη που είχε γράψει τον ύμνο του Κορωπίου.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 13΄ με προβολή του Xoxhaj, είχε προηγηθεί φάουλ του Ζαραδούκα. Στο 36΄ ο Αμπντουραχμάνι από ιδανική θέση σούταρε δυνατά και η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Στο 42΄ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Ναούμ εντός περιοχής.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και για δέκα λεπτά είχε την υπεροχή. Στο 48΄ φάουλ του Αμπντουραχμάνη, κεφαλιά ο Παπαδογιωργάκης λίγο άουτ. Στο 75΄ ο Λούρμπας έκανε το 2-0 δεχόμενος ασίστ από τον Haddad αποτέλεσμα μίας πολύ καλής ατομικής προσπάθειας του τελευταίου. Μετά το γκολ ο Μαγγίνας με τριπλή αλλαγή άλλαξε το αγωνιστικό του πλάνο, αλλά δεν μπόρεσε να αλλάξει και το σκορ του αγώνα.
Έτσι το Κορωπί πήρε μία καθαρή νίκη επί ενός σπουδαίου αντιπάλου, σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο.

Διαιτητής του αγώνα Τσαλίκογλου, με βοηθούς τους Παπαδιώτη και Μακρή

ΚΟΡΩΠΙ (Παρασκευαϊδης) Αφουξενίδης, Μανασσής, Μπαρδούσης, Ντοβίνος, Hoxhaj, Παντέλης (92΄ Γκρουστιώτης), Haddad (91΄ Μπότση), Λούρμπας (85΄ Τσούρης), Μάργαρης (467΄ Καρκασίνας), Ζαραδούκας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ (Μαγγίνας) Ιωσήπου, Χρυστουλάκης, Γιαννόπουλος (76΄ Παππάς), Μανιδάκης, Παπαδογιωργάκης, Πιτσούνης (80΄ Σαβουλίδης),  Βιτώρος (76΄ Φελέκης), Καστράτι, Ναούμ, Σούφλας, Αμπντουραχμάνι (76΄ λ.τ Δεγαϊτας)

Γράφει ο Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com

athlorama.blogspot.com